Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Ja zawożę żonę do siostry w Bückeburg i przyjeżdżam na hoff Zawartość dodana 0 minutes later Zawartość dodana 1 minute later To taki test- widzę że dodawanie fotek znów działa. ?
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Autor Spot można uznać za udany [emoji4] Fajnie było zobaczyć nowe i stare juz twarze Jest i obserwator sesji Mam nadzieje ze następnym razem zobaczymy ta b7 [emoji4]Spotowicze
Opublikowano 3 Kwietnia 20179 l Autor To był mój główny cel A teraz do reszty. Kto pisał by się na większe spotkanie gdzieś na środku ? Pytam poważnie i poważnie trzeba coś zorganizować. Andrzej rzucił pomysł na jakieś wyścigi. Myślę że można to połączyć ze spotkaniem i fajnie by to wyszło. Adrian chciał wystartować ale ta seria nie ma tam szans
Opublikowano 3 Kwietnia 20179 l 5 godzin temu, TOM3K napisał: To był mój główny cel A teraz do reszty. Kto pisał by się na większe spotkanie gdzieś na środku ? Adrian chciał wystartować ale ta seria nie ma tam szans No co.. nadzieja umiera ostatnia Własnie własnie, zróbmy coś wiekszego !
Opublikowano 16 Kwietnia 20179 l Autor Panowie lato się zbliża, więc trzeba w końcu pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Myślałem trochę co tu wykombinować żeby było dobrze. Tak żeby ktoś nie powiedział on ma 100km, a ja mam 600. Znalazłem w necie miejsce myślę , że nie najgorsze i z nie najgorszą lokalizacją na takie spotkanie. Chodzi o pola namiotowe (jak ktoś ma Campera też jest tam miejsce) konkretnie Tu . Znaleźć teraz tylko jakiś ciekawszy termin który odpowiadałby wszystkim albo przynajmniej większości. Co o tym myślicie ?
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Jesli zlot bylby w srodku czerwca np od Bozego ciala (dlugi weekend ) to bylbym chetny
Opublikowano 25 Czerwca 20179 l Witam wszystkich jestem z mannheim jest tu jeszcze ktos ? Jakies zloty spotkania ?