Diabllo89 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Witam mam taki mały problem wymieniłem wszystkie tarcze oraz klocki, do tego 2 tłoczki które miały problem puscic tarcze. Teraz mam problem na desce rozdzielczej;/ Układ jest szczelny ponieważ jezdze juz tak 3 tydzien i dziennie sprawdzam poziom płynu. Prosze o pomoc jak to rozwiązać
ziby00 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Witam mam taki mały problem wymieniłem wszystkie tarcze oraz klocki, do tego 2 tłoczki które miały problem puscic tarcze. Teraz mam problem na desce rozdzielczej;/ Układ jest szczelny ponieważ jezdze juz tak 3 tydzien i dziennie sprawdzam poziom płynu. Prosze o pomoc jak to rozwiązać a jak wymieniałeś tarcze i klocki nie ruszyłeś czujników abs może jakiś kabelek nie ma styku podepnij vaga i sprawdź jakie błędy wyskoczą abs-u
paweu1 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Urwane kable od czujników ABS, albo czujniki wysunęły się ze swoich miejsc. Zapnij VAGa i sprawdź który to czujnik, przyjrzyj się co mu dolega
Rekomendowane odpowiedzi