dasiu Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Witam chcę przyciemnić sobie szybki w mojej niuni, lecz mam problem z wyciągnięciem szyby z drzwi tylnych(sterowanie z korbki), co zrobić po zdjęciu boczka i odkręceniu szyby od szyny prowadzącej? czy trzeba demontować ramkę drzwi czy szyba sama jakoś wyjdzie? Ja nie mam pojęcia co dalej zrobić, szyba jest luźna ale jest za mało miejsca żeby wyszła. Poradźcie coś
Kamyk Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 (sterowanie z korbki) rozpierdziela mnie to na kawałki, mówiąc szczerze - takie auto, a te korbowody z drzwiach jak w wartburgu :polew: a poza tym - demontaż, tak jak pisał kolega tomekp-n
dasiu Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź, a czy przy ściąganiu tej ramki robić na niej jakieś znaki? bo słyszałem że później ciężko ją właściwie ustawić. Ma ktoś jakiś dobry sposób żeby wszystko poszło gładko i przyjemnie?
Tomek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ja jak to rozbierałem nawierciłem otwory i przy składaniu wkręty wkręciłem i wszystko było ustawione tak jak przed ściągnięciem
Kamyk Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ja jak to rozbierałem nawierciłem otwory i przy składaniu wkręty wkręciłem i wszystko było ustawione tak jak przed ściągnięciem sorry ale gdzie ty nawiercałeś otwory ????
Rekomendowane odpowiedzi