Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Jutro postaram się wszystko ogarnąć Miło usłyszeć takie opinie o Groszku dzieki
adrianus Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ojciec mial kiedys skode 105 S z '78r w podobnym kolorze:D jaka koncepcja? chrom, czy black edition na dodatki?
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Właśnie nie mam jeszcze swojej konkretnej koncepcji...przedni zderzak z S'ki by się przydał, tył również, może większe fele 18/19" (obecnie 17") A może ktoś ma dla mnie jakieś propozycje co do uatrakcyjnienia wozidła?
Młody Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Propozycje i opinie dostaniesz w odpowiednim dziale. Jak zrobisz fotki opiszesz samochód, tak to myślę ze wystarczy OT w temacie
adrianus Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 wkladaj bixenon z czarnymi srodkami, tylne lampy lekko dymiona folia sciemnij, fela jakas 18" na czarno, zaciski hebli w taki sam groszek jak masz i n poczatek bedzie spoko
chudineze Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Jak chce się odkładnie pochwalić to w dziale Moja A4 z opisem jak inni to zrobili i dalej może być dyskusja o modach. A teraz zamykamy.
Rekomendowane odpowiedzi