Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Klimatyzowany schowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po czym poznać czy mam klimatyzowany schowek, pytam bo dzisiejsze temperatury nie pozwalają na sprawdzenie tego samemu?

Opublikowano

będzie albo lodówka w schowku (jedna z części pakiet-schowek), albo zamknięcie od rury w tylnej części schowka

Opublikowano
  • Autor

no to chyba nie mam :( , mam jakieś dwa albo trzy wycięcia w kształcie prostokąta 1cm x 3cm w obiciu schowka, myślałem że tędy wlatuje zimne powitrze :embarrassed:

Opublikowano

ja mam lodówke :P

tylko kurde schowka juz wclae nie ma :(

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za informacje, na 100% nie mam lodówki :(

Może kiedyś podejme się próby zrobienia lodówki, ale narazie poczekam czy kolegom ono, lukasz grzyb nie wyjdzie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy w B5 (takiej jak moja:) ) były klimatyzowane schowki ??;> bo w lecie, podczas upałów, trzymałem wodę mineralną w schowku jakoś z 2 tygodnie i po wyciągnięciu była jakby schłodzona :mysli: stąd moje pytanie:) Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy w B5 (takiej jak moja:) ) były klimatyzowane schowki ??;> bo w lecie, podczas upałów, trzymałem wodę mineralną w schowku jakoś z 2 tygodnie i po wyciągnięciu była jakby schłodzona :mysli: stąd moje pytanie:) Pozdrawiam.

nie było

Opublikowano

hmmm, a co powiesz na ten artykuł? http://www.ithink.pl/artykuly/styl-zycia/inne/niesmiertelne-a4-b5-czyli-nieprzecietna-jakosc-i-wyglad-za-dobra-cene/ i ten fragment "W wyposażeniu zdarzał się klimatyzowany schowek..." , bo już sam nie wiem;>

Opublikowano

Gdzieś na jakiejś stronie Clubowej był opis jak wyrezać lodówkę ze schowka. Podobno w serwisie Skody można kupić przewód w okładzinie z regulacją siły nawiewu za kolka złotych i samemu można wyrezać :kox: