probi101 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Tak jak w temacie szukałem ale nigdzie nie mogę znaleźć skąd dokładnie wziąć plus po stacyjce?? Bardzo bym prosił o pomoc gdzie się najlepiej wpiąć.
Marcino87 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_rozpiska_bezpiecznikow-t59375.0.html Możesz wziąć sobie z nr37 tak na pewno jest po przekręceniu stacyjki dopiero prąd
hellbean Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Np kostka radia, na pewno ma + po stacyjce. Multimetr i musisz poszukać w niej.
Marcino87 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Np kostka radia, na pewno ma + po stacyjce. Multimetr i musisz poszukać w niej. w B6 nie masz plusa po stacyjce plus jest stały a reszta idzie po CAN - ie
probi101 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Bo mam lusterko fotochrom i potrzebuje plusa żeby tylko był po przekręceniu kluczyka..
rysiuu Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 "Plus po stacyjce" jak sama nazwa wskazuje, znajdziesz w okolicach stacyjki.
domin79 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Bo mam lusterko fotochrom i potrzebuje plusa żeby tylko był po przekręceniu kluczyka.. ..bierz z włącznika swiateł , najprościej i najpewniej rozpiske włącznika masz w dziale elektrycznym lub pomierz miernikiem co i jak :gwizdanie:
probi101 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Bo mam lusterko fotochrom i potrzebuje plusa żeby tylko był po przekręceniu kluczyka.. ..bierz z włącznika swiateł , najprościej i najpewniej rozpiske włącznika masz w dziale elektrycznym lub pomierz miernikiem co i jak :gwizdanie: Dzięki tak zrobiłem i działa lusterko.. Dziękuj za pomoc
bobikos Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 +12V po stacyjce można znaleźć również na bezpieczniku nr 5. (6 i 7 również bo są z jednego punktu zasilane) Właśnie jestem po przeróbce instalacji bo pierwszy właściciel postanowił przerobić sobie troszkę instalację (pewnie po to by mu zestaw głośnomówiący działał) i przełożył pin z biezpiecznika 5 na 2... A ja szukałem przyczyny dlaczego samochód tyle prądu żre na postoju i rozładowuje akumulator. Tak więc jeśli potrzebne jest: +12V po stacyjce - to za bezpiecznikiem nr 5 Jak się odkręci puszkę bezpieczników, można ją otworzyć i z tyłu jest bardzo dobry dostęp żeby coś podlutować.
Rekomendowane odpowiedzi