Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] A4 1.9 TDI sedanik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

A4 1.9 TDI 2002r. zakupiłem pół roku temu (została sprowadzona z niemiec) a na forum jestem od niedawna. Zaraz po zakupie został wymieniony rozrząd. Autko było na glebie no ale mieszkam gdzie mieszkam i musiałem podnieść (bory tucholskie :angry:) :wallbash:

Wyposażenie :

multi kierownica

nawigacja

grzane fotele

lusterka fotochromatyczne (wewnętrzne i zewnętrzne)

xenon

pakiet oświetlenia

nagłośnienie BOSE

tempomat

2xel szyby :wallbash:

alu 18

przyciemnione szyby

Plany co do auta duże no ale $$$$

dokładka s-line przód i tył

jakiś wirus

grill czarny mat

listwy s-line

<b> MIAŁY BYĆ MODY, ALE JEDNAK BEDZIE B7 :gwizdanie: SPRZEDANA

Pozdrawiam Marcin

Opublikowano

brewki OUT

Gratuluje cacuszka

Opublikowano

bardzo ladne autko :good:

wyposazenie tez niczego sobie...wal go na "czarnucha"

PS. Zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie :evil:

Opublikowano

no niezłe autko, zapraszam na spoty kujawsko-pomorskie :) jak zrealizujesz plany to będzie petarda :)

Opublikowano
  • Autor

brewki OUT

Gratuluje cacuszka

tak myśle nad tymi brewkami czy ściągać czy nie... :mysli: nie bedzie na lampie odbrawien??

bardzo ladne autko :good:

wyposazenie tez niczego sobie...wal go na "czarnucha"

PS. Zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie :evil:

na spota pewnie niedługo przybęde :)

Opublikowano

nie powinno być przebarwień a wygląd zyska duży + auto :good:

Opublikowano

bardzo ładna, jak moja, tylko ze ja nie mam dokładek pomalowanych

Opublikowano

Ja tam bym brewki zostawił, nie są złe a jak założysz s-line będzie to wyglądało jeszcze lepiej.

Opublikowano

wow kolejny sedan b6 :blink:

czarny :good: fis kolor :slina: tego mi brakuje ,szkoda ze musiales podniesc auto do gory no ale czasem tak bywa-jedyne wyjscie dla Ciebie- Air :decayed:

Opublikowano

masz u siebie telematic? czy po odpaleniu samochodu musisz skasować komunikat z wyświetlacza?

Opublikowano

No no ładna sztuka Ci się trafiła :D Prawie taka jak moja tylko lepiej wyposażona, gratki :notworthy:

:hi:

Opublikowano
  • Autor

masz u siebie telematic? czy po odpaleniu samochodu musisz skasować komunikat z wyświetlacza?

tak ale telefonu i tak nie mam:P kolego nic nie musze kasować po odpaleniu auta, a czemu pytasz?

Opublikowano

piękna jest :slina:

wypasik też niczego sobie :gwizdanie:

gratulacje furmanki i niech służy ... może kiedyś na żywo zobacze na spocie :wink4:

Opublikowano

No piękna A4 :) duży plus, że sedan :good: Brewki bym ściągnął. Jak kupiłem swoją to też miałem i od razu je ściągałem. Śladu żadnego nie ma także nie masz co się martwić :)

Opublikowano

tak ale telefonu i tak nie mam:P kolego nic nie musze kasować po odpaleniu auta, a czemu pytasz?

Boija u siebie mam takie samo wyposażenie jak Ty, i mam tego nieszczęsnego telematica... przy każdym odpaleniu na wyświetlaczu pojawiają mi się komunikaty, które trzeba kasować naciskając przycisk na manetce

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Boija u siebie mam takie samo wyposażenie jak Ty, i mam tego nieszczęsnego telematica... przy każdym odpaleniu na wyświetlaczu pojawiają mi się komunikaty, które trzeba kasować naciskając przycisk na manetce

odpukać nic sie nie wyświetla :)[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 12:33_________________________________________________jeśli ktoś chętny na zakup to zaprszam :hi:

Opublikowano

szybko sprzedajesz..

Opublikowano
  • Autor

zgadza się szkoda bo troche kasy juz włożyłem w auto... nowe opony, rozrząd, amortyzatory sprężyny przód... ale chęć posiadania b7 w 2.7tdi albo 3.0tdi silniejsza :kox: