marcintuchola Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 WITAM A4 1.9 TDI 2002r. zakupiłem pół roku temu (została sprowadzona z niemiec) a na forum jestem od niedawna. Zaraz po zakupie został wymieniony rozrząd. Autko było na glebie no ale mieszkam gdzie mieszkam i musiałem podnieść (bory tucholskie ) Wyposażenie : multi kierownica nawigacja grzane fotele lusterka fotochromatyczne (wewnętrzne i zewnętrzne) xenon pakiet oświetlenia nagłośnienie BOSE tempomat 2xel szyby alu 18 przyciemnione szyby Plany co do auta duże no ale $$$$ dokładka s-line przód i tył jakiś wirus grill czarny mat listwy s-line <b> MIAŁY BYĆ MODY, ALE JEDNAK BEDZIE B7 :gwizdanie: SPRZEDANA Pozdrawiam Marcin
Artur82 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 bardzo ladne autko wyposazenie tez niczego sobie...wal go na "czarnucha" PS. Zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie
jedrekx Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 no niezłe autko, zapraszam na spoty kujawsko-pomorskie jak zrealizujesz plany to będzie petarda
marcintuchola Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 brewki OUT Gratuluje cacuszka tak myśle nad tymi brewkami czy ściągać czy nie... nie bedzie na lampie odbrawien?? bardzo ladne autko wyposazenie tez niczego sobie...wal go na "czarnucha" PS. Zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie na spota pewnie niedługo przybęde
greg2505 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 nie powinno być przebarwień a wygląd zyska duży + auto
kkam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 bardzo ładna, jak moja, tylko ze ja nie mam dokładek pomalowanych
Maciek80 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ja tam bym brewki zostawił, nie są złe a jak założysz s-line będzie to wyglądało jeszcze lepiej.
David Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 wow kolejny sedan b6 czarny fis kolor tego mi brakuje ,szkoda ze musiales podniesc auto do gory no ale czasem tak bywa-jedyne wyjscie dla Ciebie- Air
kkam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 masz u siebie telematic? czy po odpaleniu samochodu musisz skasować komunikat z wyświetlacza?
reikeb Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 No no ładna sztuka Ci się trafiła Prawie taka jak moja tylko lepiej wyposażona, gratki
marcintuchola Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 masz u siebie telematic? czy po odpaleniu samochodu musisz skasować komunikat z wyświetlacza? tak ale telefonu i tak nie mam:P kolego nic nie musze kasować po odpaleniu auta, a czemu pytasz?
Kierownik Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 piękna jest wypasik też niczego sobie :gwizdanie: gratulacje furmanki i niech służy ... może kiedyś na żywo zobacze na spocie
agentsmith Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 No piękna A4 duży plus, że sedan Brewki bym ściągnął. Jak kupiłem swoją to też miałem i od razu je ściągałem. Śladu żadnego nie ma także nie masz co się martwić
kkam Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 masz u siebie telematic? czy po odpaleniu samochodu musisz skasować komunikat z wyświetlacza? tak ale telefonu i tak nie mam:P kolego nic nie musze kasować po odpaleniu auta, a czemu pytasz? Boija u siebie mam takie samo wyposażenie jak Ty, i mam tego nieszczęsnego telematica... przy każdym odpaleniu na wyświetlaczu pojawiają mi się komunikaty, które trzeba kasować naciskając przycisk na manetce
marcintuchola Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 masz u siebie telematic? czy po odpaleniu samochodu musisz skasować komunikat z wyświetlacza? tak ale telefonu i tak nie mam:P kolego nic nie musze kasować po odpaleniu auta, a czemu pytasz? Boija u siebie mam takie samo wyposażenie jak Ty, i mam tego nieszczęsnego telematica... przy każdym odpaleniu na wyświetlaczu pojawiają mi się komunikaty, które trzeba kasować naciskając przycisk na manetce odpukać nic sie nie wyświetla [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 12:33_________________________________________________jeśli ktoś chętny na zakup to zaprszam
marcintuchola Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 zgadza się szkoda bo troche kasy juz włożyłem w auto... nowe opony, rozrząd, amortyzatory sprężyny przód... ale chęć posiadania b7 w 2.7tdi albo 3.0tdi silniejsza
Rekomendowane odpowiedzi