Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Project White, 17'' OZ White :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po niespełna rocznym pobycie na zacnym forum, przyszedł czas aby pokazać "buźkę"

:hi: Moje pierwsze autko, najzwyklejszy 1.9 TDI 110 kucy w serii, ale do 140 udało się dojść po chipie :kox: Na początku miało być BMW E36 320i, obejrzałem kilka egzemplarzy i stwierdziłem, że czegoś składanego z lodówką i kilogramem szpachli nie chcę :polew:. Przeznaczenie pchnęło mnie ku OOOO :decayed:.

Z wyposażenia:

- wytarty stołek kierowcy :polew: 270 tysi najechane robi swoje,

- el. szybki 2x,

- el. i grzane lusterka,

- climatronic,

- centralny zamek,

- domykanie szyb z pilota,

- alarm,

- turbina po regeneracji :polew: (padła po roku),

- 15'' ronalki na zimę,

- 17'' OZ white :kox: na lato (dzięki A-rek),

Mody i plany-mały project white :kox: :

- większa felga (17'' OZ white założone),

- dekory w białym carbonie - założone,

- mieszek 2-kolory (mała rzecz a cieszy),

- turbinka po regeneracji,

- gwint, gleba -30,

- lampy przód po lifcie,

- polerka, na klapie zostają tylko ringi (termin już umówiony),

- skórzane, grzane stołki (plan na biało-czarną skórkę),

- kiera od S'y,

- dolot, pokrywa silnika na biało (jak znajdę całą, bo moja ułamana),

wow.jpg

DSC00148.jpg

DSC00038.jpg

DSC00003.jpg

DSC00146.jpg

DSC00025.jpg

Bez_nazwy.jpg

Bez_nazwy2.jpg

Opublikowano

Gleba koniecznie.

A ten "carbon" na desce to jakiś na wierzch naklejony? Na zdjęciu wygląda kiepsko. I chyba w realu nie lepiej :mysli:

Opublikowano

Ładna, gleba i lampy zespolone i będzie :kox: I te białe listwy w środku :good: Tylko ten mieszek na lewarku jakoś do całości nie pasuje, czarny by się lepiej komponował :good:

Opublikowano
  • Autor

Sorry, nie podpisałem pod zdjęciem, że listwa przyłożona tylko do przymiarki. Listwy są całe oklejone, a nie tylko z wierzchu, w końcu to tylko folia 3M.

Opublikowano

no ladnie te dekory meni nie przekonują

a 2 rzecz to środek w biało czarnej skórze :thumbdown: skora mi materiał :good:

Gleba i będzie nawet nawet

jak skończę ze swoim obszywanie to popatrzysz jak wygląda czarna skora i biała alcantara;)

Opublikowano
  • Autor

Krytykę biorę na klatę, w końcu mi ma się podobać :gwizdanie: Dekory mi się podobają, moim zdaniem drewno to do tartaku, a aluminium oklepane :sick3: Biały ala carbon odświeżył środek. Rzecz gustu :good:

Właśnie myślałem też o takiej kombinacji, ale zastanawiam się jak będzie z utrzymaniem tej alcantry w czystości. Może być mały problem.

Opublikowano

środki czyszczące sa teraz takie ze spokojnie dają rade brudowi ;)

zobaczysz na wlasne oczy to ocenisz ;)

polerka ile za taka zabawe?

Opublikowano
  • Autor

Skoro tak mówisz, to ok, zobaczymy jak u Ciebie będzie wyglądało :naughty: No to już nie mogę się doczekać. Ile Cię to wyniesie??

Opublikowano

co to za radio? jvc ?

Opublikowano
  • Autor

SONY CDX-M700R, starszy model ale ma konkretne podbicie basu i ładnie ciągnie :naughty:

Opublikowano

Skoro tak mówisz, to ok, zobaczymy jak u Ciebie będzie wyglądało :naughty: No to już nie mogę się doczekać. Ile Cię to wyniesie??

Tak dokładnie jaki koszt takiej polerki???

Opublikowano
  • Autor

Jak się orientowałem to gościu krzyknął mi 200 zł, nie dużo a lakier i autko całkiem inaczej wygląda :naughty:

Opublikowano

ale zastanawiam się jak będzie z utrzymaniem tej alcantry w czystości. Może być mały problem.

Ja mam szara tez jest jasna i powiem ci ze nie brudzi sie tak niema problemu z utrzymaniem w czystosci

a czysci sie to dobrze

Opublikowano
  • Autor

Ja mam szara tez jest jasna i powiem ci ze nie brudzi sie tak niema problemu z utrzymaniem w czystosci

a czysci sie to dobrze

No to mnie uspokoiłeś. Teraz zaczynam poszukiwania czarnych boków w skórze i białego środka w alcantrze, tylko kto to zrobi w miarę rozsądnej cenie :confused4: :gwizdanie:

Opublikowano

jak bys chcial obic to mam namiary na goscia, mi obszywał zajrzyj sobie do mnie to zobaczysz jak zrobił.

i cena tez rozsadna a ty z wrocławia to 70-80km miał bys do niego

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci, że kawał konkretnej roboty Ci strzelił, no i Ty też ze swoją furą :kox: Powiedz na ile Cię wycenił razem z materiałem?? Mam rodzinkę w Pleszewie, więc może będzie powód do odwiedzin :tongue4:

Opublikowano

1100zł bierze razem z boczkami mi wziol 1300zl bo robił nowe gabki w przednich fotelach...

no i eko skóra obszywane

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

pójdzie niżej i do tych fel będzie :good: zmien sobie kierunki na białe :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pójdzie niżej i do tych fel będzie :good: zmien sobie kierunki na białe :naughty:

kierunki białe już zakupione, ale brak czasu na zamontowanie :gwizdanie: Gleba w planie na wiosnę i ładne 18'' coś w ten deseń co Ty zrobiłeś, no chyba że uda się wcześniej ale to czas pokaże :evil:

Opublikowano

kierunki białe już zakupione, ale brak czasu na zamontowanie :gwizdanie: Gleba w planie na wiosnę i ładne 18'' coś w ten deseń co Ty zrobiłeś, no chyba że uda się wcześniej ale to czas pokaże :evil:

nie ma zgapiania modów :bicz::decayed: