AREK112 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam wszystkich Dzisiaj grzebałem w przełączniku bo mi gasła prawa lampa (ksenon) przy okazji rozładowałem sobie akumulator po naładowaniu akumulatora niespodzianka rozrusznik długo kręci a silnik załapuje jakby chciał a nie mógł. Myślałem, że problem jest po stronie rozładowanego akumulatora ale po przeczytaniu postów zapaliłem światła postojowe i auto pali od strzała a jak zgaszę to znowu kuleje. Dzięki wszystkim za radę i pozdrawiam
mirek309 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 witam dplacze sie do tematu mam podobny problem ale tylko rano i nie zaleznie od temperatury vagiem wszystko sprawdzone kat dobry swiece tez ale cos go boli [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 15:38_________________________________________________pomoze ktos?????
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 nie zaleznie od temperatury silnika czy zewnetrznej?
sikszak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 a sprawdzaliście czujnik temperatury cieczy? On czasami fiksuje i podaje złe dane do komputera dlatego źle odpala. U mnie pomogła wymiana tego czujnika
mirek309 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 wymieniony na nowy i zero poprawy
marzec39 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja rowniez od dluzszego czasu mam ten sam problem rano problem czy +20 czy -15 pierwsze grzanie swiec pali silnik nie rowno pracuje jak by na dwa na trzy lapal dzis po wlaczeniu zaplonu wlaczyl mi sie wentylator czysta komedia dodam ze siwiece nowe filtry pompa vacum gdzie co szukac we wlaczniku od swiatel diody mi mrugaja jutro sprawdze z wlaczonymi swiatlami.
antonio Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 po wlaczeniu zaplonu wlaczyl mi sie wentylator czysta komedia czujnik temp w głowicy
marzec39 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 kolejny problem wskaznik temperatury pokazywal 90 nagle spadlo do 0 i jak by od dowa silnik sie nagrzewal podczas jazdy ta przypadlosc.
antonio Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 wskazałem Ci problem w poprzednim poście
Rekomendowane odpowiedzi