Gość -makaveli- Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 i zastanawiam się jak można wpacić zaliczke za cokolwiek nie znając ceny końcowej :gwizdanie: cena będzie niższa niż w poprzednim ośrodku coś koło 220zł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik85 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 szkoda że nie można tylko na sobotę tak jak to było w Pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 i jak tam negocjacje z nowym ośrodkiem i jakie atrakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 i jak tam negocjacje z nowym ośrodkiem i jakie atrakcje jak narazie to "władza forum" blokuje organizacje bo nie potrafią podjąć decyzji kilka dni już się prosze o konkretną decyzje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 jebnij im po kropku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 do jutra się okaże czy musze odwołać zlot czy jedziemy z koksem wszystko w rękach "władzy" zresztą już dzisiaj miałem dać odp(teoretycznie powinienem odwołać wszystko) w ośrodku ale "przeciągnąłem" termin do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 do jutra się okaże czy musze odwołać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 do jutra się okaże czy musze odwołać no niestety ja ze swojej strony zrobiłem co mogłem...bez zgody "zarządzających" nie moge podjąć dalszych kroków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Skoro potrzeba mojego "yes yes yes" to robię to właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Skoro potrzeba mojego "yes yes yes" to robię to właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 to co zapisy otwarte? rezerwacje wpłącać? i zlot będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Skoro potrzeba mojego "yes yes yes" to robię to właśnie Z całym szacunkiem maestro, ale chyba na niewiele się to zda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 to co zapisy otwarte? rezerwacje wpłącać? i zlot będzie? moja w tym głowa żeby zlot się odbył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no to działaj Grzechu, działaj [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:05_________________________________________________wiadomo już coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie możemy się czasowo spiknąć żeby to dokończyć, ale już jesteśmy prawie na finiszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No Panowie ja mam bilety zarezerwowane na prom na 15 sierpnia więc zlot musi się odbyć ! Wiemy już coś więcej na jego temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wiemy, tylko kurde nie możemy się jakoś spiknąć żeby to dograć. Czas Nas goni już powoli, postaramy się jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wiemy już coś więcej na jego temat? jaki zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wiemy już coś więcej na jego temat? jaki zlot :polew: dobry tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 NOWA OFERTA JUŻ KOMPLETNA W WĄTKU ZLOTOWYM :!: Zapraszam do zapoznania się z tematem i o ponowne przemyślenie czy przyjechać czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi