jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Alkohol przełamie wszystkie bariery :shocked: to będziecie pili ?! No jasne :naughty: I zapewne Ty Nam ten alkohol przywieziesz edytka Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 00:02 :polew: tylko PW zostało, właśnie przyszło :decayed: Wklejaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 To on może PW wysyłać? Toż to hańba, to też powinien mieć zablokowane... :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wklejaj napisał co u Niego słychać :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 rozumiem że autokar nie dowozi.... trza dojechać swoją niunią(albo kolegi).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 rozumiem że autokar nie dowozi.... trza dojechać swoją niunią(albo kolegi).... ciekawe jak wyglądają zloty autokarów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 No przecież to nie zlot Jelczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 http://kmkm.waw.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=399&Itemid=152 :naughty: co kto lubi, co kto lubi :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Poziek: co tam ? :kox: pewnie już kilka klawiatur rozwalił ze złości że nie może nic pisać btw właśnie czyta wątek :gwizdanie: :polew: tylko PW zostało, właśnie przyszło :decayed: poka poka jak po Nas pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 kobita wolny weekend mnie daje..... :gwizdanie:.....ale grupa ze śląska chyba mocna będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ale grupa ze śląska chyba mocna będzie a kto bedzie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 kto jeszcze chętny na zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie pił ktoś kiedyś Irlandzkiego Guinessa? Bo mogę na zlot przywieźć jak ktoś nie próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie pił ktoś kiedyś Irlandzkiego Guinessa? Bo mogę na zlot przywieźć jak ktoś nie próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie pił ktoś kiedyś Irlandzkiego Guinessa? Bo mogę na zlot przywieźć jak ktoś nie próbował mlody tylko zadnych wynaalzkow only czysta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie pił ktoś kiedyś Irlandzkiego Guinessa? Bo mogę na zlot przywieźć jak ktoś nie próbował jak śmiesz pytać dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Przywiozę wam wynalazek którym upijają się starzy wyjadacze w tym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Młody możesz mi ze 4 Carlingi przywieźć, zawsze w Anglii piłem to ustrojstwo....nawet "wchodziło" rozliczymy się na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ok, jeszcze jakieś zamówienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 mnie parę ginesów rozliczymy się na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi