jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 to będzie trudne zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 to będzie trudne zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wstępnie możecie dobrać się w 3-4 osobowe grupy do pokoi. swoje grupy podeślijcie mi na PW chyba że chcecie trafić losowo .... i traficie do pokoju w którym będzie na pewno Poziek i Młody i co wtedy a w tym akurat pokoju będzie się działo :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 i traficie do pokoju w którym będzie na pewno Poziek i Młody i co wtedy a w tym akurat pokoju będzie się działo :polew: :polew: kurde a gdyby tak dorzucić do pokoju marewela i nowaka_zg ? toż to Dream Team się robi 3 suki i ja, ich Pan :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 i traficie do pokoju w którym będzie na pewno Poziek i Młody i co wtedy a w tym akurat pokoju będzie się działo :polew: :polew: kurde a gdyby tak dorzucić do pokoju marewela i nowaka_zg ? toż to Dream Team się robi 3 suki i ja, ich Pan :polew: :polew: Spoko, kupiłem już mały gadżet: http://cgi.ebay.co.uk/Boy-Butter-Original-Personal-Anal-Lube-Lubricant-/180692752168?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item2a12209728 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Młody w ramach treningu to gwint od butelki sobie tym smaruj :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Młody w ramach treningu to gwint od butelki sobie tym smaruj :polew: :polew: Takiej małej butelki? e to nie ma co się obawiać Jakby ktoś chciał alkohol z wysp to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212171.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Co, nie takie gwinty już widziałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 :polew: Weźcie mnie już zostawcie Niech sobie Poziek znajdzie innego współlokatora, ja się wypisuję z takich zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a się uczepiliście chłopaka Młody tylko coś na odpażenia weź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 :polew: Weźcie mnie już zostawcie Niech sobie Poziek znajdzie innego współlokatora, ja się wypisuję z takich zabaw Trochę za późno na wycofywanie się. Wstaw tutaj jakieś swoje zdjęcie jak wyglądasz obecnie, bo po zlocie raczej na pewno nastąpią pewne zmiany :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ja się wypisuję z takich zabaw Nie rozumiem Cie synek... :gwizdanie: Myślałeś, że tak po prostu będziesz mógł sobie po mnie jeździć, tym bardziej w czasie gdy nie mogłem pisać a teraz umywasz rączki ? Chłopczyku... po zlocie Twoje życie całkowicie się zmieni a jesień średniowiecza to będzie pikuś w porównaniu z Twoim nowym gwintem PS. z doświadczenia jeszcze Ci powiem, że po takich zabawach obie jedynki będziesz miał do wstawienia bo kurde zawsze haczą podczas gry wstępnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 biore kamere na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ja się wypisuję z takich zabaw Nie rozumiem Cie synek... :gwizdanie: Myślałeś, że tak po prostu będziesz mógł sobie po mnie jeździć, tym bardziej w czasie gdy nie mogłem pisać a teraz umywasz rączki ? Chłopczyku... po zlocie Twoje życie całkowicie się zmieni a jesień średniowiecza to będzie pikuś w porównaniu z Twoim nowym gwintem PS. z doświadczenia jeszcze Ci powiem, że po takich zabawach obie jedynki będziesz miał do wstawienia bo kurde zawsze haczą podczas gry wstępnej Aa te jedynki to już mi wybili podczas ostatniego zlotu w Irlandii no ale cóż hahahhaa :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Aa te jedynki to już mi wybili podczas ostatniego zlotu w Irlandii MASZ IMPLANTY ? Bo powiem Ci, że nie lubię sztucznych wkładek... Z drugiej strony jak są wyjmowalne... choć jeden problem mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Poziek, może takie coś kupie to cię podjara? :evil: http://allegro.pl/seksowne-stringi-zakaz-wjazdu-i1667925331.html#gallery Wiesz, że niby nie możesz nie... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 niech kupi specjany gadżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Cholera z gdzie ja jadę większe świry niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 niech kupi specjany gadżet dorzućmy do tego też coś dla spragnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 coś cieniutko idą te pogaduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi