jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No kurde, ja wiem że tam macie raj na ziemi ale Nas tutaj jeszcze stać na kilka browarów :gwizdanie: Przecież Ci zapłace, nie bój doopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja Ci przecież napisałem... Przywieź mi co chcesz i ile chcesz - biorę wszystko Brać to chętnych jest, a płacić potem nie ma komu może chcą Ci w naturze zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No kurde, ja wiem że tam macie raj na ziemi ale Nas tutaj jeszcze stać na kilka browarów :gwizdanie: Przecież Ci zapłace, nie bój doopy... Przecież jaja sobie robię... chciałbym mieć raj na ziemi, tym bardziej pracując na stacji benzynowej i to jeszcze na pół etatu... ta. Jak chcesz coś to powiedz dokładnie co a nie 'przywieź mi wszystko' bo nie wiem co komu kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Jakbym kiedykolwiek pił jakieś Angielskie piwo to bym Ci napisał co chce Wybierz coś dobrego, przywieź - będziemy smakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ok I will, to wpisuję Cie na 4x guiness i 4x Bumlers. Carling to moim zdaniem szczochy No chyba, że chcesz to Ci przywiozę Karpackie hahaha, tutaj robi szał a w Polsce nigdy nie widziałem tego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Przywieź kilka różnych cztero czy tam sześciopaków, potestujemy - przy mnie sie to nie zmarnuje A jak byś miał mało kasy to mogę za zlot za Ciebie zapłacić, a później na miejscu sie rozliczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No dobra to Ci najwyżej przywiozę: 4x guiness 2x Bumlers original 2x Bumlers Gruszka 2x Bulmers jagoda 4x Carling 2x Smithwicks jak mi się uda znaleźć bo ostatnio nie mogłem znaleźć. Alrrrrrrright? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No dobra to Ci najwyżej przywiozę: 4x guiness 2x Bumlers original 2x Bumlers Gruszka 2x Bulmers jagoda 4x Carling 2x Smithwicks jak mi się uda znaleźć bo ostatnio nie mogłem znaleźć. Alrrrrrrright? Młody to i mi weź klika rodzajów tak ze 3 rodzaje po 1 czteropaku lub po 1 szcześciopaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No dobra to Ci najwyżej przywiozę: 4x guiness 2x Bumlers original 2x Bumlers Gruszka 2x Bulmers jagoda 4x Carling 2x Smithwicks jak mi się uda znaleźć bo ostatnio nie mogłem znaleźć. Alrrrrrrright? OKI - mam tylko nadzieje że dobrze przemyślałes zestaw i będę zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No dobra musti to 4x guiness 2x Bulmers original 2x Bulmers gruszka 2x Bulmers jagoda 4x Carling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 "Karpackie" to taki tani sikacz w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No dobra musti to 4x guiness 2x Bulmers original 2x Bulmers gruszka 2x Bulmers jagoda 4x Carling Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Albo zamiast 4x carling wpisałem 2x Carling 2x Smithwicks Wszystkiego po trochu to potem jak zasmakuje to na następny zlot będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Albo zamiast 4x carling wpisałem 2x Carling 2x Smithwicks Wszystkiego po trochu to potem jak zasmakuje to na następny zlot będzie więcej Spoko tylko mam nadzieję , że to piwko z górnej troszkę półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Nie ważne na której półce stoi, ważne żeby smakowało Te gruszkowe to pewnie na kaca będą jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Oczywiście, Bulmers to jest taki znany Irlandzki 'cider' czyli coś pokroju redds'a. W każdym pubie się tym opijają, Guinessa chyba nie muszę tłumaczyć, Smithwicks też bardzo znany w pubach ale nie aż tak bardzo jak Guiness. Carling szału nie robi ale ktoś napisał, że dobry to też przywiozę Ci na spróbowanie [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 00:46_________________________________________________Zaktualizowałem temat o browarach: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212171.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A macie coś podobnego do desperadosa :?: Bo to znowu dobry przed wieczorny przecieracz, a reszta to pewnie na rybki jak znalazl będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A macie coś podobnego do desperadosa :?: Bo to znowu dobry przed wieczorny przecieracz, a reszta to pewnie na rybki jak znalazl będzie hmm, jest coś podobnego, nazywa się to Brahma. Ogólnie jeszcze z trunków jest "west Coast cooler" albo "WKD" albo "Fat Frog" czyli coś w pokroju Smirnoff Ice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A piłeś tą brahme, dobre to :?: Jak lepsze od np Corony to chcem nawet ze cztery Nie jestem jakimś smakoszem, pije to co dobre Może napiszę Ci co w ojczyźnie mi podchodzi to będziesz miał łatwiej... żywiec, tyskie, kasztelan, perła, desperados, reds Nie lubię kombinować typu jakieś ciemne, pszenne, pszczele czy baranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No to jak nie lubisz kombinować typu ciemne itp to Cię wypisuję z Smithwicksa a zamiast tego wpisuję Brahma. Brahma to coś pokroju własnie Corony lub desperadosa. Wiem, że występuje tylko w butelkach, niedawno były u mnie w sklepie w promocji, 4 sztuki za 6 euro chyba ale już nie ma, jak będzie gotowa lista to pojadę na zakupy i poszukam, może gdzie indziej znajdę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi