hubtychy Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Browce są dla panienek Nie był bym taki pewny.Sam mają wybór pomiędzy browarem a gorzałom wybieram browar :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kurde, same panienki jadą na zlot Dobrze że Michał i Adas jadą, będzie z kim co wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kurde, same panienki jadą na zlot Dobrze że Michał i Adas jadą, będzie z kim co wypić :polew: Ja Ci pokażę panienkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Panienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ja Ci pokażę panienkę Ostatnio mam film na Szwedki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kurde, same panienki jadą na zlot Dobrze że Michał i Adas jadą, będzie z kim co wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ja Ci pokażę panienkę Ostatnio mam film na Szwedki :naughty: Moja mnie ubije ale co tam Ściągniesz taki towar na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Browce są dla panienek i mieczakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Browce są dla panienek i mieczakow pamiętasz co w jarosławcu piliśmy teraz musze zrobić wyjątek bo nie wypada by organizator zataczał się po ośrodku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Browce są dla panienek i mieczakow pamiętasz co w jarosławcu piliśmy teraz musze zrobić wyjątek bo nie wypada by organizator zataczał się po ośrodku :gwizdanie: no na poczatek chyba ze Złotą z Krakowa i Miśkami od nas śliwowice a pozniej u was w wigwamie jakas dentke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 później to już było bez różnicy, tak paliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 później to już było bez różnicy, tak paliło wazne ze Heniooo sie dobrze bawil :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 później to już było bez różnicy, tak paliło wazne ze Heniooo sie dobrze bawil :polew: Ja widziałem więcej jego zabawy :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kurde, same panienki jadą na zlot Dobrze że Michał i Adas jadą, będzie z kim co wypić Też się cieszę, że znowu zobaczę Twój zarośnięty pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wszyscy się cieszą a to już za miesiąc :kox: Przypominam że Ręczniki klubowe będą możliwe do odbioru na Zlocie Ogólnopolskim info dla tych którzy zamówili lub tych którzy chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wszyscy się cieszą a to już za miesiąc :kox: Przypominam że Ręczniki klubowe będą możliwe do odbioru na Zlocie Ogólnopolskim info dla tych którzy zamówili lub tych którzy chcą Wiecie jaki on cwaniak jest? Chce kupić ode mnie lampy. Mówię do niego, 400zł chcę a on mówi, dam Ci 300zł i 2 ręczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wszyscy się cieszą a to już za miesiąc :kox: Przypominam że Ręczniki klubowe będą możliwe do odbioru na Zlocie Ogólnopolskim info dla tych którzy zamówili lub tych którzy chcą Wiecie jaki on cwaniak jest? Chce kupić ode mnie lampy. Mówię do niego, 400zł chcę a on mówi, dam Ci 300zł i 2 ręczniki :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wszyscy się cieszą a to już za miesiąc :kox: Przypominam że Ręczniki klubowe będą możliwe do odbioru na Zlocie Ogólnopolskim info dla tych którzy zamówili lub tych którzy chcą Wiecie jaki on cwaniak jest? Chce kupić ode mnie lampy. Mówię do niego, 400zł chcę a on mówi, dam Ci 300zł i 2 ręczniki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wszyscy się cieszą a to już za miesiąc :kox: Przypominam że Ręczniki klubowe będą możliwe do odbioru na Zlocie Ogólnopolskim info dla tych którzy zamówili lub tych którzy chcą Wiecie jaki on cwaniak jest? Chce kupić ode mnie lampy. Mówię do niego, 400zł chcę a on mówi, dam Ci 300zł i 2 ręczniki Cwaniak jak cwaniak ale ma głowę do interesów 1 ręcznik to jakieś 43 zeta więc 300 plus dwa ręczniki to w sumie 386zł a nie 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi