poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 TO JAK Z BALCEROWICZEM :naughty: :naughty: Mniej więcej P.S. Od razu widać, że pracujesz w programie księgowym, bo zapominasz wyłączać CAPS LOCK Bo ja pracuję. W przeciwieństwie do Ciebie, mafio budżetówki :kox: :kox:
moskal Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 W przeciwieństwie do Ciebie, mafio budżetówki :kox: :kox: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Lukaszr a ty czemu nie jedziesz Myślałem że Mlody Drog wam poleje i będzie lepsza dyskusja na zlocie
poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Lukaszr a ty czemu nie jedziesz Nie identyfikuje się z Klubem. Podobnie jak Prezes :naughty:
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Lukaszr a ty czemu nie jedziesz Nie identyfikuje się z Klubem. Podobnie jak Prezes :naughty: Darek już się usprawiedliwił
poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Darek już się usprawiedliwił Nie mów, że kupujesz te głodne kawałki ? :>
jarko Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 dziewczyny nie róbcie OT, to temat o piciu :decayed: Oj widze że dobrze będziesz polewał Darek już się usprawiedliwił Tiaaa, jak zwykle niechciana ciąża pewnie :naughty: a Ty zdegradowanym Powiedz to tym wszystkim moderatorom, których wywaliłeś jak zostałeś adminem Zostało ich tu raptem kilku Musieli odejść Niezapomniane "awanse" z moda na vipa
poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Niezapomniane "awanse" z moda na vipa Zobacz ile lat musiało minąć aby się przyznał co to tak naprawdę było, ten "awans" :naughty:
jarko Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Już mi to kiedyś Fly powiedział, a pamietam jak wówczas bronili tych awansów
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Darek już się usprawiedliwił Nie mów, że kupujesz te głodne kawałki ? :> Ja tylko je usłyszałem ale nie kupiłem
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Lukaszr a ty czemu nie jedziesz Przez najbliższe 6 tygodni mam codziennie rehabilitację, której warunkiem jest to, że nie mogę opuszczać zabiegów. Ktoś mi w załatwieniu tego pomógł i nie mogę teraz tego przerwać. Poza tym jest jeszcze inna rzecz, ale to nie miejsce, żeby o tym pisać. Zobacz ile lat musiało minąć aby się przyznał co to tak naprawdę było, ten "awans" :naughty: Cmoknij mnie w doopsko :kox:
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 No to szkoda bo myślałem że znów się kielicha walnie jak niegdyś w BT
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 No to szkoda bo myślałem że znów się kielicha walnie jak niegdyś w BT Ja to wiesz ... niepijący jestem, a to wszystko zawsze było dlatego, że musiałem kogoś pilnować żeby nie narobił siary
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 No to szkoda bo myślałem że znów się kielicha walnie jak niegdyś w BT Ja to wiesz ... niepijący jestem, a to wszystko zawsze było dlatego, że musiałem kogoś pilnować żeby nie narobił siary Ciekawe kogo :naughty:
Azunia Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja to wiesz ... niepijący jestem :polew: świetny kawał
hubtychy Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak to teraz wszyscy ładnie się deklarują że są niepijący A jak przyjdzie co do czego to wszyscy będą chlali na potęgę
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 jako organizator wprowadzam zakaz spożywania alkoholu w trakcie zlotu proszę bezwględnie przestrzegać tego zakazu bo będe rozdawać kropki a nie chcielibyście np na obiad wejść do stołówki z kropką na czole
Góral.tz Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 sam bym pojechał ale kobita nie może a kto mnie pijanego w niedziele powiezie, a poza tym już po zapisach
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 sam bym pojechał ale kobita nie może a kto mnie pijanego w niedziele powiezie, a poza tym już po zapisach zapisy w toku
Góral.tz Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 szansa jest ale z kobitą trzeba po negocjować
Rekomendowane odpowiedzi