klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 chyba że ... w ramach dodatkowej ekstra atrakcji przeprowadzimy was przez 2 najlepsze "ronda" w bydgoszczy z zawiazanymi oczami
Młody_drog Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 użalacie się nad prostym skrzyżowaniem jakbyście wczoraj prawko zdali :laghing2: ja za 2 tyg mam egzamin :gwizdanie: Poproś że chcesz tam jechać i zdawać na tym "rondzie" a pozniej z panem egzaminotrem pojedziemy juz pilnowac miejscowy na zlot wylowimy wszytskie sumy i Jarko zostanie na lodzie Jarko na lodzie nie zostanie bo przecież już oglądał video z sposobami na łowienie pod lodem :polew:
jarko Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Techniki łowienia pod lodem opanowane w 100... a sorki w 46% I co Wy sie tak zwyklym skrzyżowaniem podniecacie Wbijcie na Śląsk na te nowoczesne wielopoziomowe skrzyżowania Kiedyś był zwykły zjazd i byłeś na stacji czy w Mc Donaldzie, dzisiaj skręca się kilka kilometrów wcześniej, pokonuje kilka wiaduktów i 100 zakrętów Autonomia dla Śląska :naughty:
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 To wasze rondo czy skrzyżowanie to mały pryszcz na d*pie w porównaniu ze starym rondem w Katowicach zanim jeszcze tunel wybudowali.Tam dopiero była tragedia bo ludzie nie wiedzieli jak na nim jeździć.
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Eeee jarko najlepsze rondo to jest koło mnie przy cerfiem w nocy można na lajcie po nim driftować, nawet ośką :polew:
musti Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zamiast o zlocie to wy o rondach nawijacie
jarko Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zamiast o zlocie to wy o rondach nawijacie Mam coś dla Ciebie http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-prawidlowo-wypelniac-rejestr-polowu-ryb Zajmiesz się papierkową robotą
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zamiast o zlocie to wy o rondach nawijacie No właśnie mam pytanko robimy jakąś ustawkę i wjeżdżamy wszyscy razem na ośrodek czy każdy dojeżdża jak mu pasuje?
musti Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Mam coś dla Ciebie http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-prawidlowo-wypelniac-rejestr-polowu-ryb Zajmiesz się papierkową robotą :kox: sprawdzę te wasze karty wędkarskie Zamiast o zlocie to wy o rondach nawijacie No właśnie mam pytanko robimy jakąś ustawkę i wjeżdżamy wszyscy razem na ośrodek czy każdy dojeżdża jak mu pasuje? województwami polecimy pewnie jak zawsze
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Jest złapali Bombera u mnie w Krk mieszkał obok mojego kumpla
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zamiast o zlocie to wy o rondach nawijacie No właśnie mam pytanko robimy jakąś ustawkę i wjeżdżamy wszyscy razem na ośrodek czy każdy dojeżdża jak mu pasuje? województwami polecimy pewnie jak zawsze No to ja chyba polecę solo albo podepnę się pod klubowiczów z KRK bo chyba jedyny jadę ze Śląska
musti Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 No to ja chyba polecę solo albo podepnę się pod klubowiczów z KRK bo chyba jedyny jadę ze Śląska :confused4 Sam nie jedziesz Miron78 jedzie ze śląska
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 No to ja chyba polecę solo albo podepnę się pod klubowiczów z KRK bo chyba jedyny jadę ze Śląska :confused4 Sam nie jedziesz Miron78 jedzie ze śląska No w dwójkę to zawsze lepiej Jeszcze nie kojarzę ludzi po nickach
Młody_drog Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 A ja z zachodnio pomorskiego jadę sam czy ktoś jeszcze uderza z moich okolic?
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 spać idźcie i lepiej przyzwyczajcie się do wczesnego chodzenia spać bo na zlocie o 19 będzie cisza nocna i wszyscy będą musieli w łóżkach już leżeć
musti Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 spać idźcie i lepiej przyzwyczajcie się do wczesnego chodzenia spać bo na zlocie o 19 będzie cisza nocna i wszyscy będą musieli w łóżkach już leżeć taa jasne o tej porze to dobranocki lecą :> a po nich zaczyna się dopiero impreza
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 a kto jedzie z kuj-pom? ja nie jade
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 spać idźcie i lepiej przyzwyczajcie się do wczesnego chodzenia spać bo na zlocie o 19 będzie cisza nocna i wszyscy będą musieli w łóżkach już leżeć :polew: :polew: O 19 to ja dopiero zazwyczaj się rozkręcam Grzegorz do kiedy można zgłaszać osoby na zlot ? Może będę miał jeszcze jedną osobę która pojedzie.
Rekomendowane odpowiedzi