hubtychy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja od kilkunastu miesięcy jeżdżę na Nokia Maps i nie narzekam.Jak do tej pory wszędzie trafiłem.Wcześniej jeździłem na TomTom6 mobile i też było dobrze.
bartek1605 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 do ośrodka trafić jest dziecinnie prosto nie grajcie komedii my w Jarosławcu mielismy problem nic mi nie mów.....ile paliwa przez ten "problem" straciliśmy nie dramatyzuj w tym roku będzie to samo
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja od kilkunastu miesięcy jeżdżę na Nokia Maps i nie narzekam.Jak do tej pory wszędzie trafiłem.Wcześniej jeździłem na TomTom6 mobile i też było dobrze. Nokia Maps to badziewie....ja wszystko co "za darmo" :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:31_________________________________________________ do ośrodka trafić jest dziecinnie prosto nie grajcie komedii my w Jarosławcu mielismy problem nic mi nie mów.....ile paliwa przez ten "problem" straciliśmy nie dramatyzuj w tym roku będzie to samo dobrze że nie jade już za Wami
Młody_drog Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 za 4 tygodnie o tej porze będziemy.................... łowić ryby? :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 za 4 tygodnie o tej porze będziemy.................... łowić ryby? :polew: :polew: Na pewno jarko coś złowi [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 00:38_________________________________________________makeveli weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda Ja wezmę GT5:decayed: :decayed:
Młody_drog Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Panowie są jakieś przenośne, polecane CB radia? Nie chcę ciągnąć kabli przez całe auto i kupować zestawu na jeden wyjazd, niestety w irlandii cb się nie przydaje
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Panowie są jakieś przenośne, polecane CB radia? Nie chcę ciągnąć kabli przez całe auto i kupować zestawu na jeden wyjazd, niestety w irlandii cb się nie przydaje Pewnie że są ale nie zdają egzaminu tak jak tradycyjne Choć dużo klientów niegdyś kupowało u mnie jak je sprzedawałem.
Młody_drog Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Czyli nic taniego nie ma sensu kupować? Trudno, będę grzał z nadzieją, że do Irlandii nie wysyłają mandatów
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Czyli nic taniego nie ma sensu kupować? Trudno, będę grzał z nadzieją, że do Irlandii nie wysyłają mandatów Wiesz co nie wiem jak tam u Ciebie, ale do u nas do 300zł spokojnie kupisz dobry zestaw cb + antene, nie wiem też ile na to chcesz wydać itd... Jak coś to jutro Ci pomogę i zaproponuję kilka zestawów bo teraz lecę film oglądać
Młody_drog Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Nie no w sumie to dam radę, na jeden wyjazd nie ma po co CB kupować. U mnie tutaj to się mija z celem bo w Irlandii to tylko kierowcy ciężarówek je mają (i to nie wszyscy...) więc na kanale 19 cisza. Kolega kiedyś założył, pojeździł z tydzień i mówił, że nic się nie działo więc zdjął
hubtychy Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Czyli nic taniego nie ma sensu kupować? Trudno, będę grzał z nadzieją, że do Irlandii nie wysyłają mandatów W tym roku jeszcze Ci się uda ale w przyszłości już nie będzie tak lekko http://moto.onet.pl/1646785,1,koniec-bezkarnosci-za-wykroczenia-drogowe-za-granica,artykul.html?node=2
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda Ja wezmę GT5:decayed: :decayed: ja wezme GTA IV
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda Ja wezmę GT5:decayed: :decayed: ja wezme GTA IV A ja 0.5 litra wódki
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda Ja wezmę GT5:decayed: :decayed: ja wezme GTA IV A ja 0.5 litra wódki i jak chcesz w to grać
hubtychy Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda Ja wezmę GT5:decayed: :decayed: ja wezme GTA IV A ja 0.5 litra wódki i jak chcesz w to grać Nie słyszałeś o grze w butelkę :gwizdanie:
moskal Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 na zloty sie bierze gry typu PES , FIFA , TEKKEN a nie GT5 i GTA4 :polew: :polew: :polew:
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No jakoś nie mam nadziei, że dacie mi dojść do pada to sobie usiądę w kąciku i będę pił sam :polew:
klysek Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No jakoś nie mam nadziei, że dacie mi dojść do pada to sobie usiądę w kąciku i będę pił sam :polew: ja z toba usiade do towarzystwa :gwizdanie: a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew:
Rekomendowane odpowiedzi