Skocz do zawartości
IGNOROWANY

X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Samociążek - POGADUSZKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od kilkunastu miesięcy jeżdżę na Nokia Maps i nie narzekam.Jak do tej pory wszędzie trafiłem.Wcześniej jeździłem na TomTom6 mobile i też było dobrze.

Opublikowano

do ośrodka trafić jest dziecinnie prosto :rolleyes: nie grajcie komedii :decayed:

my w Jarosławcu mielismy problem :kox:

nic mi nie mów.....ile paliwa przez ten "problem" straciliśmy :disgust:

nie dramatyzuj :kox:

w tym roku będzie to samo :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Ja od kilkunastu miesięcy jeżdżę na Nokia Maps i nie narzekam.Jak do tej pory wszędzie trafiłem.Wcześniej jeździłem na TomTom6 mobile i też było dobrze.

Nokia Maps to badziewie....ja wszystko co "za darmo" :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:31_________________________________________________

do ośrodka trafić jest dziecinnie prosto :rolleyes: nie grajcie komedii :decayed:

my w Jarosławcu mielismy problem :kox:

nic mi nie mów.....ile paliwa przez ten "problem" straciliśmy :disgust:

nie dramatyzuj :kox:

w tym roku będzie to samo :polew:

dobrze że nie jade już za Wami :kox:
Opublikowano

za 4 tygodnie o tej porze będziemy.................... łowić ryby? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

za 4 tygodnie o tej porze będziemy.................... łowić ryby? :polew: :polew: :polew: :polew:

Na pewno jarko coś złowi :naughty:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 00:38_________________________________________________makeveli weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda :polew:

Ja wezmę GT5:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Panowie są jakieś przenośne, polecane CB radia? Nie chcę ciągnąć kabli przez całe auto i kupować zestawu na jeden wyjazd, niestety w irlandii cb się nie przydaje

Opublikowano

Panowie są jakieś przenośne, polecane CB radia? Nie chcę ciągnąć kabli przez całe auto i kupować zestawu na jeden wyjazd, niestety w irlandii cb się nie przydaje

Pewnie że są ale nie zdają egzaminu tak jak tradycyjne :wink4:

Choć dużo klientów niegdyś kupowało u mnie jak je sprzedawałem.

Opublikowano

Czyli nic taniego nie ma sensu kupować? Trudno, będę grzał z nadzieją, że do Irlandii nie wysyłają mandatów :P

Opublikowano

Czyli nic taniego nie ma sensu kupować? Trudno, będę grzał z nadzieją, że do Irlandii nie wysyłają mandatów :P

Wiesz co nie wiem jak tam u Ciebie, ale do u nas do 300zł spokojnie kupisz dobry zestaw cb + antene, nie wiem też ile na to chcesz wydać itd...

Jak coś to jutro Ci pomogę i zaproponuję kilka zestawów bo teraz lecę film oglądać :wink4:

Opublikowano

Nie no w sumie to dam radę, na jeden wyjazd nie ma po co CB kupować. U mnie tutaj to się mija z celem bo w Irlandii to tylko kierowcy ciężarówek je mają (i to nie wszyscy...) więc na kanale 19 cisza. Kolega kiedyś założył, pojeździł z tydzień i mówił, że nic się nie działo więc zdjął

Gość -makaveli-
Opublikowano

color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda :polew:

ja wezme GTA IV :evil:
Opublikowano

color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda :polew:

A ja 0.5 litra wódki

Gość -makaveli-
Opublikowano

A ja 0.5 litra wódki

i jak chcesz w to grać :polew:
Opublikowano

A ja 0.5 litra wódki

i jak chcesz w to grać :polew:

Nie słyszałeś o grze w butelkę :gwizdanie:

Opublikowano

na zloty sie bierze gry typu PES , FIFA , TEKKEN a nie GT5 i GTA4 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ja 0.5 litra wódki

Egoista :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No jakoś nie mam nadziei, że dacie mi dojść do pada to sobie usiądę w kąciku i będę pił sam :polew: :polew:

Opublikowano

Weź se lusterko chociaż :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No jakoś nie mam nadziei, że dacie mi dojść do pada to sobie usiądę w kąciku i będę pił sam :polew: :polew:

ja z toba usiade do towarzystwa :gwizdanie: a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...