jarko Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?:
klysek Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?: :drool: marzylem o tym od dziecka
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?: :polew: Przecież wy na ryby nie będziecie mieli czasu iść, tylko w tekena cały weekend :gwizdanie:
klysek Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?: :polew: Przecież wy na ryby nie będziecie mieli czasu iść, tylko w tekena cały weekend :gwizdanie: my z Młodym jedynie sie znietrzezwimy i pojdzimy na kajaki lowic sumy tylko Jarko zeby nam przerembel zrobil
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?: :polew: Przecież wy na ryby nie będziecie mieli czasu iść, tylko w tekena cały weekend :gwizdanie: my z Młodym jedynie sie znietrzezwimy i pojdzimy na kajaki lowic sumy tylko Jarko zeby nam przerembel zrobil Na palca :polew:
klysek Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?: :polew: Przecież wy na ryby nie będziecie mieli czasu iść, tylko w tekena cały weekend :gwizdanie: my z Młodym jedynie sie znietrzezwimy i pojdzimy na kajaki lowic sumy tylko Jarko zeby nam przerembel zrobil Na palca :polew: :kox: :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jak sie nachlamy to rozdupcymy im TV :polew: A chcecie sumem po twarzy :?: dawaj
jarko Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja Wam zrobię przerębel... Na palca :polew:
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 color=deeppink]makeveli[/color][/b] weź PS3 jak by miała być ujowa pogoda Ja wezmę GT5:decayed: :decayed: ja wezme GTA IV Pierdool GTA IV bo ja to mam i ja to też wezmę Weź Tekkena jak masz skopie wam tyłki a jak będę przegrywał to zapodam jarkowym sumem po twarzy
jarko Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pablo, mego suma lepiej nie tykaj Może ugryźć
klysek Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 To się zapowiada zlot... koniec konicem sie tak nawla ze nie beda umieli PS podlaczyc
hubtychy Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No jakoś nie mam nadziei, że dacie mi dojść do pada to sobie usiądę w kąciku i będę pił sam :polew: To ja chyba też wezmę flaszkę i siądę z Tobą w koncie.
klysek Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Makaveli a powiedz mi kujawiaka umiecie tam tanczyc w CB
klysek Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 tak w pracy wlasnie dzisiaj rozmyslalem ze kujawiak to taniec kujwasko-pomorski chya nie
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Makaveli a powiedz mi kujawiaka umiecie tam tanczyc w CB na rzęsach [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 15:46_________________________________________________ tak w pracy wlasnie dzisiaj rozmyslalem ze kujawiak to taniec kujwasko-pomorski chya nie dopiero od 27-miu lat tu mieszkam także nie wiem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi