Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 do kiedy tak w ogóle trzeba zapłacić za zlot? już po ptakach teoretycznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 rili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 rili? eeeee?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to napiszę poprawnie: really? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to napiszę poprawnie: really? :gwizdanie: wpłacaj stary i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to napiszę poprawnie: really? :gwizdanie: aaaa no ewentualnie jeszcze mógłbyć kogoś wcisnąć ... ale też nie chce w ośrodku już co chwila zmieniać liczby uczestników [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:13_________________________________________________ wpłacaj stary i po problemie whu ask ju nigga ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 whu ask ju nigga ?? maj bik blak nigga dik vil czołk ju són Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bedzie jeszcze okazja! Nie zanosi sie zebym opuszczal fora A4 :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 whu ask ju nigga ?? maj bik blak nigga dik vil czołk ju són after ju wełk ap an have hand in shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Będzie dobrze, w końcu ja jadę Ja zastąpię wam te 112 osób Będziesz np. tańczył na rurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Będzie dobrze, w końcu ja jadę Ja zastąpię wam te 112 osób Będziesz np. tańczył na rurze Raczej z rurą w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to napiszę poprawnie: really? :gwizdanie: wpłacaj stary i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to napiszę poprawnie: really? :gwizdanie: wpłacaj stary i po problemie ach opłacić sory za niezrozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Będzie dobrze, w końcu ja jadę Ja zastąpię wam te 112 osób Będziesz np. tańczył na rurze Raczej z rurą w Albo ze śmigłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 do kiedy tak w ogóle trzeba zapłacić za zlot? patrzyłem w innym wątku, ale chyba jestem ślepy bo nie widzę ZALICZKA/ZAPISY - wpłata do 18.07.2011r. OPŁATA za ZLOT - wpłata do 08.08.2011r. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dzięki Marek, nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Spoko,zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja juz zamowilem alkohol u naszych poludniowcyh sasiadow [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 17:21_________________________________________________do odbioru we wtorek wiec ja juz przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi