wrclaguna Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Co wy chcecie od Mlodego spoko gosciu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie będzie mnie tu chwilę... Dopóki nie wrócę proszę dać już koledze z Irlandii spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie będzie mnie tu chwilę... Dopóki nie wrócę proszę dać już koledze z Irlandii spokój Dobra :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie będzie mnie tu chwilę... w końcu jakiś czas będzie normalnie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie będzie mnie tu chwilę... w końcu jakiś czas będzie normalnie na forum :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mlody ponoc bedzie wiozl caly bagaznik suwenirow dla wszystkich na Zlocie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mlody ponoc bedzie wiozl caly bagaznik suwenirow dla wszystkich na Zlocie :gwizdanie: zalapie go straz graniczna i do PL nie zajedzie za przemyt :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212171.msg2562711#msg2562711 Zaktualizowałem ceny w ostatnim poście, większość prowiantu już kupiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie zapomnij o wkupnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ale tu wieje nudą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja za 3 dni już wyjeżdżam z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a to w sierpniu jest zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A no, w sumie to za 2 tygodnie to już będzie po zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No ale jakby co to jeszcze jest przed;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja za 3 dni już wyjeżdżam z domu Odwiedź Krk Po drodze masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja za 3 dni już wyjeżdżam z domu Odwiedź Krk Po drodze masz Kraków raczej nie ale na wesele w piątek jadę w okolice Wrocławia[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 13:36_________________________________________________Jarko albo ktoś inny kto bierze browary ode mnie, może ktoś wpłacić makaveli'emu 105zł za mnie za zlot a potem się rozliczymy w browarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jarko albo ktoś inny kto bierze browary ode mnie, może ktoś wpłacić makaveli'emu 105zł za mnie za zlot a potem się rozliczymy w browarach? jarko zbiera kase.....tzn właśnie rozbija ją w Chorwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jarko zbiera kase.....tzn właśnie rozbija ją w Chorwacji Dzwonił właśnie do mnie i mówił że nic ze zlotu bo 3/4 kasy rozjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Okkk, ja wyruszam właśnie w podróż do Polski Do zobaczenia na zlocie co niektórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Okkk, ja wyruszam właśnie w podróż do Polski Do zobaczenia na zlocie co niektórzy :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi