MASA Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam, Czy ktoś z was korzystał z ASO w Radomiu lub Płocku? Zbliża mi sie czas przeglądu z wymianą rozrządu a Wawa jest droga. Jakie sa wasze opinie odnośnie tamtejszych ASO? Pozdrawiam MASA
mcm Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 dzwoniłem dziś do STER Radom to jest ASO VW i powiedzieli mi że to trwa 5 godzin i koszt 1200 z pompą wody.
consono111 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Płock nie robiłem tam rozrządu ale pytałem, z pompą ok 1500, czas ok 5h - ale obsługa ok, nie narzekałem, taniej niż w Wawa - opłaca sie pojechac i pospacerować bo w stolicy chcą ok 2000-2500
jarsad Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Wola Łącka ASO SEAT (koło Płocka) Wymiana rozrządu + pompa 1050
MASA Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, Zdecydowałem się jednak na ASO VW STER w Radomiu. Wymieniono mi rozrząd i kilka innych rzeczy. Bardzo polecam, miła obsługa, możliwość obecności przy naprawie i zaskakująco (jak na ASO) dostępne ceny. Rozrząd wymienili mi w godzinę!!! Pozdrawiam MASA
grochu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 MASA a możesz podać może więcej szczegółów: co wymieniali, jakiej firmy części i jaki koszt ogólnie cię wyniósł? Poproszę też o namiary na ten serwis Szukam dobrego warsztatu a do Radomia w miarę blisko :gwizdanie:
superdziki Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Czy ktos orientuje sie ile kosztuje wymiana rozrzadu w a4 b6 avf w ASO VW STER w Radomiu w tym roku? Dzwonil znajomy i powiedzieli mu 2500 zl, z tego co tutaj piszecie to taniej byc powinno .
Rekomendowane odpowiedzi