Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te na nogi :good:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Mi chodziło o rodzaj diód do wnętrza: pod nogi, do podsufitki i ajk się orientujesz to jakie są w lampkach w tylnych słupkach...

no to tak, w nogi kupiłem taką taśmę w której są zatopione diody, ona jest cięta z rolki, kupiłem paski 5cm, na strone, w każdym pasku jest po 3 diody i dają aż miło :wink4:

co do podsufitki to z przodu ja mam 2xW5W + rurkowa, z tyłu są też w5w, tyle ze ja mam lampke od passata, a w audi ori lampce z przodu są T4W, ja zrobiłem tak że wyciągnąłem wszystkie żarówki ze środka, poszedłem do elektronicznego i mi dobrała babeczka zamienniki, brakuje mi jeszcze diód w słoneczniki, bo nie mieli takiej jak tam wchodzą :no:, i bede musiał coś wykombinować :naughty:

te na nogi :good:

tak jak wyżej napisałem :wink4:, jutro zrobię fotkę jak to wygląda :good:

Opublikowano

slepy ja czytałem że przód jest W5W a tył R5W - w a4 b5 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

slepy ja czytałem że przód jest W5W a tył R5W - w a4 b5 :mysli:

sprawdzałem w przedliftowej lampce, i tam są T4W, a z tyłu mam W5W, może po lifcie było inaczej :mysli:

Opublikowano

się wyciągnie to się sprawdzi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

sprawdz :wink4:, ja tak mam w tej mojej starej :gwizdanie:, środek, oprócz słoneczników jest już w LED, bagażnik też :good:

Myślę jeszcze o patencie założenia dwóch modółów po 3 diody, pod maską, tak aby się zapalały po otwarciu maski i oświetlały silnik, co o tym myślicie :mysli:

Opublikowano

Podziękował :)

Opublikowano

oprócz słoneczników jest już w LED

nie mam podświetlanych słoneczników :confused4:

Myślę jeszcze o patencie założenia dwóch modółów po 3 diody, pod maską, tak aby się zapalały po otwarciu maski i oświetlały silnik, co o tym myślicie :mysli:

lipa :wink4:

Opublikowano

sprawdz :wink4:, ja tak mam w tej mojej starej :gwizdanie:, środek, oprócz słoneczników jest już w LED, bagażnik też :good:

Audi 80/100/200 miało takie coś :)

Opublikowano
  • Autor

Podziękował :)

Nie ma problemo :hi:, a naprawde warto to wymienić bo zupełnie inaczej sie autko prezentuje, w choooj lepiej :good:

w sumie była by to dobra sprawa, bo jak sie coś wysra w trasie, a nie masz lampki to jesteś udupiony, a tak to zawsze jakiś pogląd na sytuacje jest :good:

narazie i tak to odpuszczam, w kwestii oświetlenia bedą zrobione tylko białe diody pod drzwiami :wink4:, Teraz czas na kierę i fotele :good:

Opublikowano

Super sprawa oświetlenie wnętrza na ledach :)

Jutro jeszcze sprawdzę jakie u mnie są diody żeby mieć pewność na 1000% i zamawiam...

Opublikowano
  • Autor

Super sprawa oświetlenie wnętrza na ledach :)

Jutro jeszcze sprawdzę jakie u mnie są diody żeby mieć pewność na 1000% i zamawiam...

:good:, bedziesz zamawiał z neta? Ja kupiłem wszystko u siebie w mieście w elektronicznym, za wszystkie diody w podsufitkę, do bagażnika i pod nogi dałem, 50zł :decayed:

Opublikowano

Właśnie nie wiem czy przez neta czy poszukam w jakimś elektronicznym, narazie muszę się zorientować czy u mnie te same są :)

Opublikowano

nie ma sensu zamawiać w necie mi się wydaje :good:

muszę nad tym pomyśleć :kox:

ale w pierwszej kolejności slepy mam halo w głowie :cool1:

Opublikowano

i tu sie mylisz kolego, w 80 mojej siorki jest taki mod pod maska fabrycznie, tylko oparty na zarowce :good:

Opublikowano

no to może rzeczywiście się mylę. w prawie napewno jest to przydatne, jeżeli ktoś ma awaryjną jednostkę pod maską :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie ma sensu zamawiać w necie mi się wydaje :good:

muszę nad tym pomyśleć :kox:

ale w pierwszej kolejności slepy mam halo w głowie :cool1:

no to kombinuj, dam Ci halo, przewód ten co był orginalnie i te uchwyty co przyrezałem, bedziesz musiał dokupić tylko przełącznik bo ten co tam był to tylko do C330 się nadawał :polew:, i przekaźnik, bo gdzieś zgubiłem ten co był z halo :kwasny:

i tu sie mylisz kolego, w 80 mojej siorki jest taki mod pod maska fabrycznie, tylko oparty na zarowce :good:

myślę nad tym na poważnie, bede ciągnął instalacje na czasie pod grzane spryski, to sobie odrazu podciągnę pod lampki :good:

Opublikowano

no to kombinuj, dam Ci halo, przewód ten co był orginalnie i te uchwyty co przyrezałem, bedziesz musiał dokupić tylko przełącznik bo ten co tam był to tylko do C330 się nadawał , i przekaźnik, bo gdzieś zgubiłem ten co był z halo

a to nie da rady podłączyć go do ori włącznika od halo?

Opublikowano

no to może rzeczywiście się mylę. w prawie napewno jest to przydatne, jeżeli ktoś ma awaryjną jednostkę pod maską :gwizdanie:

taaa 1,9 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

da radę, ja mam przedlifta to musiałem rezać :wink4:, zapomniałem że Ty masz już po pierwszym lifcie to tylko kabelki przepiac, nawet Ci przekaźnika nie trzeba :kox: