Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

moskal może ci opchnie z parówy :decayed:

tymczasem ja spadam.. jutro znowu szkoła.. 2 godziny niby ale na 9 godzin i tak muszę jechać... :disgust:

musiałbym sobie ją obciąć, od Kombiaka :polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moskal może ci opchnie z parówy :decayed:

tymczasem ja spadam.. jutro znowu szkoła.. 2 godziny niby ale na 9 godzin i tak muszę jechać... :disgust:

jeździsz bez prawka?

Opublikowano

mówię o tych pierdołach jak słoneczka itp.

jeździsz bez prawka?

jadę autobusem. o 6.40 wyjeżdżam a wracam o 16... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

mówię o tych pierdołach jak słoneczka itp.

no ale on bedzie przkładał chyba do następnej, wysłałem mupriva, także jutro bede coś na ten temat wiedział :good:
Opublikowano

coś napewno znajdziesz :good:

Opublikowano
  • Autor

wszystko na lajcie, czarnej podsufitki nie miałem w planach na ten rok, także jak jej nie bedzie to nie bede płakał :wink4:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:08_________________________________________________Przyszła gałeczka od b7 sline :kox:, skórka na gałce jest wytarta, ale i tak w planie było jej obszycie :evil:, no i gwint pasuje, także wchodzi bez większych przeróbek, teraz czekma tylko na kiere, i wysyłam wszystko do Raggamana :kox:

Opublikowano

wszystko na lajcie, czarnej podsufitki nie miałem w planach na ten rok, także jak jej nie bedzie to nie bede płakał :wink4:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:08_________________________________________________Przyszła gałeczka od b7 sline :kox:, skórka na gałce jest wytarta, ale i tak w planie było jej obszycie :evil:, no i gwint pasuje, także wchodzi bez większych przeróbek, teraz czekma tylko na kiere, i wysyłam wszystko do Raggamana :kox:

:good: Zapowiada się ciekawie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, jest problem :confused4:, zakładałem żarówkę LED do schowka i musiałem zrobić jakieś zwarcie, bo nie świeci cała decha, łacznie z licznikiem, co to moze być?

Opublikowano

Panowie, jest problem :confused4:, zakładałem żarówkę LED do schowka i musiałem zrobić jakieś zwarcie, bo nie świeci cała decha, łacznie z licznikiem, co to moze być?

bezpiecznik ?

Opublikowano
  • Autor

bezpiecznik ?

no właśnie sprawdziłem wszystkie i na oko są ok :rolleyes:, nie wiem co to moze byc :kwasny:

Opublikowano

bezpiecznik ?

no właśnie sprawdziłem wszystkie i na oko są ok :rolleyes:, nie wiem co to moze byc :kwasny:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1168778&highlight=audi&sid=730d501293235ae7c61c3d340f954dce
Opublikowano
  • Autor

Wychodzi na to że 3, zaraz idę obczaić sprawe :wink4:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 15:47_________________________________________________Rogal, dzieki wielkie za schemat :wink4:, mam na rozpisce opisane to skrótowo, i nawet na trójkę nie zwróciłem uwagi :gwizdanie:, wymieniłem bezpiecznik i jest :good:, LEDzik w schowku świeci :kox:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 15:58_________________________________________________

:good: Zapowiada się ciekawie :wink4:

A ma wyjść jeszcze lepiej :kox:

Opublikowano

no no caly czas do przodu :kox: to juz fura zostaje? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no no caly czas do przodu :kox: to juz fura zostaje? :mysli:

Jak to już, ona cały czas zostaje :decayed:, Sprzedaje stare graty, i jedziemy dalej z koksem :naughty:, cały czas szukam foteli i kiery bo to narazie priorytet, chciałbym skończyć w tym roku środek i body, jak się uda :evil:

Opublikowano

ja tez szukam :decayed: ale nie mam kasy :confused4: jak cos znajde to napewno Ci podesle nie bede jak ten pies ogrodnika :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

ja tez szukam :decayed: ale nie mam kasy :confused4: jak cos znajde to napewno Ci podesle nie bede jak ten pies ogrodnika :przebiegly:

spoko luz, fotele mam już upatrzone, kierownice miał ostatnio Krycha w za***istych pieniądzach, ale na dzień dzisiejszy jestem bezrobotny :thumbdown:, czekam na potwierdznie z jednej firmy ale juz sie drugi tydzień nie odzywają takze pewnie lipa :thumbdown:, no i czekam na fundusze ze sprzedaży starych częśći :wink4:

Póki co doszedł mały mod, jako ze na ramce grilla zaczeły sie pojawiać odpryski od kamieni, zdarłem czarną farbę, i wypolerowałem ją na lustro :kox: aparat mi padł i nie ogarnę dziś zadnych fotek, jutro coś cyknę :wink4:

Opublikowano

Póki co doszedł mały mod, jako ze na ramce grilla zaczeły sie pojawiać odpryski od kamieni, zdarłem czarną farbę, i wypolerowałem ją na lustro :kox: aparat mi padł i nie ogarnę dziś zadnych fotek, jutro coś cyknę :wink4:

czyżby przełamywał sie trend czarnych grilli :mysli:

Opublikowano
  • Autor

powiem Ci że nie poznałem auta :kox:, ale jakoś mi się to nie widzi, wkleje jutro fotki to zobaczycie, fajnie jest po pasuje do felg, ale raczej za jakiś czas wróci black :decayed:, folia czarny połysk już czeka :good:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 20:17_________________________________________________Fotki :gwizdanie:, Jakoś z czarną ramką mi sie bardziej widzi :gwizdanie:, ale narazie zostaje tak :kox:

dsc7201d.jpg

dsc7205.jpg

dsc7207g.jpg

Uchwyty od osłon dalej wiszą, nie mam weny właźić pod auto, zeby to zdemontować :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Narazie ta zostaje, ale raczej wróci czarna ramka :wink4:, nie wiem czy znaczek też jest taki aluminiowy pod chromem, bo ramkę, normalnie jechałem papierkiem wodnym i wyszła malinka jak felgi :naughty:, Jakby znaczek był taki sam to tez bym go spolerował, ale nie wiem :mysli:

Opublikowano
  • Autor

malowałem ją czarnym lakierem, pod to podkład,ale i tak zaczął lakier odpryskiwać od kamieni, a miałem ją oklejać folią to i tak musiałem ja zdrapać do zera, a jak już miałem alumunium, to papiere 400, potem 500, 1000, i 2000 na mokro, potem AUTOSOL do alumunium i jest gitara, w sumie fakt nudy :polew: