Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polift to polift :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zderzak albo kratki bys sobie przelozyl do swojej :kox:

przekładana bedzie tylko jedna rzecz, ale o tym w swoim czasie :wink4:,

zastanawiam się nad sprzedażą zielonej :gwizdanie:, i kupnie polifta, ale wstzrymam się z tym chyba do wiosny :mysli:

:good:

Kupisz fajnego AJMa i będzie git

no i właśnie o tym myślę :wink4:, poki co zawieszam wszystkie grubsze mody do wiosny, i szukam jakiegoś polifta, jak się trafi bedzie zmiana, jak nie to rzeźbimy dalej :wink4:

zderzak albo kratki bys sobie przelozyl do swojej :kox:

przekładana bedzie tylko jedna rzecz, ale o tym w swoim czasie :wink4:,

zastanawiam się nad sprzedażą zielonej :gwizdanie:, i kupnie polifta, ale wstzrymam się z tym chyba do wiosny :mysli:

dobry zawias, koło i nic więcej nie potrzeba :)

zawias bym przełożył od siebie, kółko też, także chyba bede przy tym obstawał, przejechałem się tym AJM, i jak na 115KM, to ładnie to śmiga :good:

Opublikowano

dokładnie, bo takie sypanie kasy w 95 rok mija się z celem :)

w AJMie zrobisz program i już jest git :)

Opublikowano

C15836521_1.jpg

seryjna koza, zdjęcie jescze od poprzedniego właściciela :wink4:

Felga, gleba i będzie klasa :hi: jeszcze mogły by przednie szybki się trochę ściemnić :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, bo takie sypanie kasy w 95 rok mija się z celem :)

w AJMie zrobisz program i już jest git :)

troszkę za późno zdałem sobie z tego sprawe :kwasny:, ale trochę gratów ze swojej przerzucę, i bede chciał ją dobrze sprzedać, choć ten 95r. bedzie mnie trzymał :embarrassed:

C15836521_1.jpg

seryjna koza, zdjęcie jescze od poprzedniego właściciela :wink4:

Felga, gleba i będzie klasa :hi: jeszcze mogły by przednie szybki się trochę ściemnić :wink4:

to już nie moje zmartwienia :wink4:, ale spokojnie, nie bedzie siary :good:

Opublikowano

u mnie tez mody zawieszone do wiosny :wink4: slepy ten sam problem co u Ciebie :tongue4:

Opublikowano

slepy a czy to nie twoja audi miała zawędrować do mnie za jeden mały patent? :mysli:

poczekaj do wiosny to może się na nią skuszę :kox:

Opublikowano
  • Autor

u mnie to nie problem :decayed:, kwestia tylko dozbierania paru groszy :naughty:, kombinuje jeszcze wypad za granicę, jak sie powiedzie do dołącze do Krawaciarzy z B6 :polew:

slepy a czy to nie twoja audi miała zawędrować do mnie za jeden mały patent? :mysli:

poczekaj do wiosny to może się na nią skuszę :kox:

nie wiem o jakim patencie mówisz, ale do wiosny raczej na pewno bedzie u mnie, potem idzie do żyda, jednego kupca mam, tylko nie wiem co powie na moją cenę :wink4:, mam zamiar wystawić ją tak jak stoi, tylko bez 18" i gwintu :wink4:, jak nie pójdzie za taką kasę to wyciągam cenniejsze bebechy i oddaję za cene seryjnego przedlifta ;(

Opublikowano

mówię o bodajże podświetlanych przyciskach małych plakatówek?

niestety ale mnie nie będzie chyba jeszcze stać na a4 nawet przedlifta ;(

Opublikowano
ak sie powiedzie do dołącze do Krawaciarzy z B6

Grozisz mi?

Opublikowano
  • Autor

mówię o bodajże podświetlanych przyciskach małych plakatówek?

niestety ale mnie nie będzie chyba jeszcze stać na a4 nawet przedlifta ;(

masz czas do wiosny, odkładaj $$$ i dobijemy dill :wink4:, mam już jednego polifta na oku, ale musiałbym się zapożyczyć u ojca na dzień dzisiejszy a tego nie chce :thumbdown:, także zmiana wózka dopiero na wiosne, a tymczasem rezam :decayed:

ak sie powiedzie do dołącze do Krawaciarzy z B6

Grozisz mi?

nie, bede sie starał wkupić w łaski :decayed:

Opublikowano

masz doinwestowana b5... jaki to sens sprzedawac?

chociaz B6 :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

masz doinwestowana b5... jaki to sens sprzedawac?

chociaz B6 :naughty: :naughty: :naughty:

sam nie wiem, ale wolałbym jednak coś nowszego, jednak różnica 5 lat, to już dużo, całkiem inny komfort, wygłuszenia auta, no i silnik, moja 90tka, przy AJMie nie jedzie :thumbdown:

Opublikowano

tak nie uzbieram 10 kafli nawet :decayed:

a co do 90 a 115 to sam wiem, że jest duża różnica :good: pomimo, że mam większy sentyment do 1z :kox:

właśnie dzisiaj starszy zakupił b5 2000r ale 110KM w avancie i też idzie aż miło :kox:

Opublikowano
  • Autor

a co do 90 a 115 to sam wiem, że jest duża różnica :good: pomimo, że mam większy sentyment do 1z :kox:

właśnie dzisiaj starszy zakupił b5 2000r ale 110KM w avancie i też idzie aż miło :kox:

no właśnie mam wahanie jak chooj, co robić, dlatego daje sobie czas do wiosny, szkoda mi trochę mojego paździocha bo troszkę razem przeszliśmy, i łezka mi sie kręci, jak pomyślę o jego sprzedaży, ale zobaczymy co wyjdzie, narazie ogarniam Pakiet Zimowy :good:, Na swięta zaręczyny, a potem może jeszcze powalczymy z jakimiś modami :kox:

Opublikowano

no właśnie mam wahanie jak chooj, co robić, dlatego daje sobie czas do wiosny, szkoda mi trochę mojego paździocha bo troszkę razem przeszliśmy, i łezka mi sie kręci, jak pomyślę o jego sprzedaży, ale zobaczymy co wyjdzie, narazie ogarniam Pakiet Zimowy :good:, Na swięta zaręczyny, a potem może jeszcze powalczymy z jakimiś modami :kox:

Pany... tak pierdzielita o tych zmianach i ja chyba też zacząłem kminić w tym kierunku :mysli: Chyba zaczynam szukać coś nie koniecznie młodszego tylko mocniejszego w quattro :gwizdanie: Ale ja nie mam nic zmodzone to chociaż tyle że będzie lżej... A i tak żal oddawać w obce ręce :disgust:

Opublikowano

Widzę, że każdy sprzedaje. Chyba taka moda :)

Opublikowano
  • Autor

Widzę, że każdy sprzedaje. Chyba taka moda :)

Chyba tak :gwizdanie:, Krycha a Ty na co zmieniasz?

Opublikowano

Nie zmieniam :)

Opublikowano
  • Autor

Nie zmieniam :)

a myślałem, bo nosbowe progi oddajesz, zrodziła Ci sie nowa wizja :naughty:, Ja sie ciagle waham ze sprzedażą :confused4: