Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

84237654.jpg

zaciskole mogłoby być bardzie widać, ale widzę, że idziesz w rost - tylna felga :cool1:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

84237654.jpg

zaciskole mogłoby być bardzie widać, ale widzę, że idziesz w rost - tylna felga :cool1:

sprzedająć kołpaksy, myślałem że fele są w lepszym stanie, ale mam już nowe kołpaksy, wziąłem sobie z białej :kox:

Opublikowano

daj spokój z plastofelgami i odmaluj ładnie te felgi :wink4:

Opublikowano
  • Autor

daj spokój z plastofelgami i odmaluj ładnie te felgi :wink4:

nie mam do tego weny, pozatym na zimowym setupie, szału i tak nie bedzie :wink4:, a na następną zimę wpadną 16 albo 17 w alu :good:

Sesyjka Jesienna

47696005.jpg

69564414.jpg

72448184.jpg

16689236.jpg

40879676.jpg

43548104.jpg

88478979.jpg

42915457.jpg

80313820.jpg

17382662.jpg

48545551.jpg

29035166.jpg

99962346.jpg

Opublikowano

no niezłe te foty :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

no niezłe te foty :good: :good:

ostatnie w tym sezonie, bo na staluchach, to nie ma co fotografować :przebiegly:, Teraz do wiosny myślę co bedzie dalej :gwizdanie:

Opublikowano

foty KOX

fele SUCKS

Opublikowano
  • Autor

fele są w stylu ROST, co sie czepiasz :kox:

Opublikowano

Nie myślałeś o przyciemnieniu szybek ??

Opublikowano
  • Autor

:no:, jakoś mi się nie podoba, może kiedyś :cool1:, chyba że wcześniej zmienie pojazd :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________podłączyłem klameczkę, podświetlenie hula, ogarnąłem zamykanie, ale jak się zamknął z pilota to się potem nie otwierał :thumbdown:, także odpuściłem temat, kupiłem ja po to żeby świeciła, jak mnie najdzie wena to pomodzę coś z otwieraniem :good:

62148202.jpg

Opublikowano

:no:, jakoś mi się nie podoba, może kiedyś :cool1:, chyba że wcześniej zmienie pojazd :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________podłączyłem klameczkę, podświetlenie hula, ogarnąłem zamykanie, ale jak się zamknął z pilota to się potem nie otwierał :thumbdown:, także odpuściłem temat, kupiłem ja po to żeby świeciła, jak mnie najdzie wena to pomodzę coś z otwieraniem :good:

62148202.jpg

Mam taką samą naklejkę na listwie przy kierownicy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

62148202.jpg

Mam taką samą naklejkę na listwie przy kierownicy :wink4:

Jeździ ze mną od kiedy zdałem prawko :wink4:, Jeszcze w Audi 80 śmigała :decayed:, i póki co, bezporblemowo :good:, do następnej też pójdzie :naughty:

Opublikowano

dawaj tą stal w wrzosowy kolor :blink:

no i na sezon kup ori dekle do felg, zobaczysz jaka jest różnica na plus :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

dawaj tą stal w wrzosowy kolor :blink:

no i na sezon kup ori dekle do felg, zobaczysz jaka jest różnica na plus :gwizdanie:

nie chce mi sie bawić w malowanie :wink4:

jakie dekle? do których felg?

Opublikowano

no do tych co masz np w podpisie, dekielki takie jak ja mam :kox:

Opublikowano
  • Autor

no do tych co masz np w podpisie, dekielki takie jak ja mam :kox:

te co mam są ok, ile takie ori dekle wogóle kosztują :mysli:

Opublikowano

kupę siana niestety, myślę że więcej jak komplet alu 15ek

Opublikowano
  • Autor

kupę siana niestety, myślę że więcej jak komplet alu 15ek

a to perdole, nie bede kupował ori dekielków do nie ori felg :naughty:, zobaczymy jak się potoczy sprawa, samochodu, jak zostanie to bedzie zmiana felg :naughty:

Opublikowano

62148202.jpg

bo tak jest, że jeśli zamykasz kluczykiem auto albo z pilota to pstryczek nie działa.

Opublikowano
  • Autor

ale to nie o to chodzi, bo po podłaczeniu guzika, nie dało sie otworzyc samochodu z pilota :rolleyes: