Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

halloween159.jpg

:evil:

Widziałem tą fotkę, i przed założeniem myślałem o czymś takim, ale nie chce mnie sie :tongue4:, ciekawe jak on ma ten rant zrobiony :mysli:, polerka czy maźnięty w jakiś chrom :mysli:, a co do zawiasu, jak założyłem zimówki na letni setup zawiasu to też tak siedział :evil:, ale jazdy na tym to nie ma :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krycha tak latał jak sprzedał RS-y i twierdził że za***iście :decayed:

Dobra pany spadam na wyklady :decayed:

Opublikowano
ciekawe jak on ma ten rant zrobiony :mysli:, polerka czy maźnięty w jakiś chrom :mysli:

Myślę że to takie nakładki na rant, czyli wiejsko czarodziejsko

0dda297bbe9a06c3.jpg

Opublikowano
ciekawe jak on ma ten rant zrobiony :mysli:, polerka czy maźnięty w jakiś chrom :mysli:

0dda297bbe9a06c3.jpg

dokladnie to jest to w golfach m.in. to bylo

Opublikowano
  • Autor

0dda297bbe9a06c3.jpg

Dobry patent, ale chyba z daleka, z bliska to już wioska :naughty:, zimówki zostają tak jak są, i tak to ich ostatni sezon :good:

Opublikowano

halloween159.jpg

Jak on tak w zime lata to niezły kamikadze[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 12:22_________________________________________________a malowanie fajne

jak u nich zima wyglada tak ze temp. to +5 stopni i bez sniegu to co sie dziwic

0dda297bbe9a06c3.jpg

Dobry patent, ale chyba z daleka, z bliska to już wioska :naughty:, zimówki zostają tak jak są, i tak to ich ostatni sezon :good:

jaka wioska :blink: to jest cult :cool1:

Opublikowano
  • Autor

halloween159.jpg

Jak on tak w zime lata to niezły kamikadze[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 12:22_________________________________________________a malowanie fajne

jak u nich zima wyglada tak ze temp. to +5 stopni i bez sniegu to co sie dziwic

0dda297bbe9a06c3.jpg

jaka wioska :blink: to jest cult :cool1:

tak, cult, ale jakby założył same te nakładki to bedzie coś nie teges, musi to jakoś współgrać z innymi detalami :naughty:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 09:08_________________________________________________Grzane lusterka założone :kox:, tzn. poprowadzona wiązka, lusterko pasażera już grzeje, a lusterko kierowcy muszę zmienić szkło bo rdzą podchodzi, i nie bede tego tak zostawiał bo jest :sick3:, Jakie szkło polecacie, asymetryczne chyba wrzucę :mysli:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 12:51_________________________________________________wpadły osłony od Passata VR5 :kox:, tylko na jak długo :mysli:

80104427.jpg

30414059.jpg

68478889.jpg

Opublikowano

to czemu są w dziale sprzedam?

Opublikowano
  • Autor

to czemu są w dziale sprzedam?

Bo idą w świat :decayed:, Potrzebuję kasy, jak pójdą za tą kase co chce to pójdą jak nie to zostają u mnie i rezam je pod siebie :kox:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj odebrałem nowiótki wkład lustreka(38zł), i ogrzewanie gra już na dwoje uszu :hi:

następne w kolejce grzane spryski :wink4:, o ile sprzedadzą sie osłony :decayed:

Opublikowano

dzisiaj odebrałem nowiótki wkład lustreka(38zł), i ogrzewanie gra już na dwoje uszu :hi:

następne w kolejce grzane spryski :wink4:, o ile sprzedadzą sie osłony :decayed:

Nie szkoda Ci tych osłon :mysli: czy masz juz planik na kolejne :naughty:

bo widziałem juz ktos minimalną postawił

Opublikowano
  • Autor

Nie szkoda Ci tych osłon :mysli: czy masz juz planik na kolejne :naughty:

bo widziałem juz ktos minimalną postawił

Do minimalnej jeszcze trochę brakuje :wink4: mam plan na te jeśli sie nie sprzedadzą :evil:,

No i przedewszystkim srednio mi się widzą do osłony silnika 1Z, w AJMie jest zajebongo :good:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 16:02_________________________________________________Przyszła paczka, po wielu miesiącach poszukiwań trafiła się taka jaką chciałem w tej kasie co chciałem :kox:

65328669.jpg

86548114.jpg

88767011.jpg

23332685.jpg

teraz czekam tylko na odzew od Raggamana, kiedy mogę podesłać i potem montaż, prawdopodobnie dopiero po nowym roku, bo nie wiem kiedy Ragga wraca, a grafik ma chyba dość mocno zajęty do końca roku :przebiegly:

Osłony spakowane, czekają na nowego właściciela :good:

Opublikowano

No to teraz wnętrze trochę odmłodnieje :good:

Daj na PW ile Cię kosztowała ta kiera.

Opublikowano
  • Autor

No to teraz wnętrze trochę odmłodnieje :good:

Daj na PW ile Cię kosztowała ta kiera.

Poszło PW.

Jeszcze w tym roku kiera zagości w aucie, oczywiście w skórce Lambo :kox:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:30_________________________________________________Kiera rozebrana na części pierwsze :kox:

34767853.jpg

Jutro dokładne mycie i czyszczenie, potem goła kiera idzie do pakowania, i czeka na sygnał od Raggamana :kox:

Opublikowano

Ta co Ci ją podkupiłem u Krychy jednak w lepszym stanie :decayed: Ale i tak do obszycia :) Jak ja robisz całą w perfore bo ja chyba pół na pół

Opublikowano

Ta co Ci ją podkupiłem u Krychy jednak w lepszym stanie :decayed: Ale i tak do obszycia :) Jak ja robisz całą w perfore bo ja chyba pół na pół

rób całą perforowaną, pięknie wygląda i jest jak w RSie :kox:

Opublikowano
  • Autor

no ale taniej niż u krychy, a tak czy siak szłaby do obszycia, takze dla mnie lepiej że była podarta, bo wyszła taniej :good:

rób całą perforowaną, pięknie wygląda i jest jak w RSie :kox:

bedzie pełna perforka Lambo z zółtą nicią :good:

Opublikowano

to wiem :tongue4:

doradzałem Plastuchowi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to wiem :tongue4:

doradzałem Plastuchowi :decayed:

dokladnie ja myślałem jeszcze o samym spodzie w alcantarze, tam przy znaczku, ale odpuszczam :wink4:,

Osłony zmieniły właściciela :decayed:, Teraz bede robił chyba Customowe :kox: