Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duzo osób na forum zmieniło przedlifta na polifta :gwizdanie: róznica jest :good:

Slepy a jakie silniki bierzesz pod uwage przy ewentualnej zmianie?? moze tak jak Seba przed kupnem auta kupisz silnik AWX i odrazu na wstępie swapik :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Duzo osób na forum zmieniło przedlifta na polifta :gwizdanie: róznica jest :good:

Slepy a jakie silniki bierzesz pod uwage przy ewentualnej zmianie?? moze tak jak Seba przed kupnem auta kupisz silnik AWX i odrazu na wstępie swapik :decayed:

myślę o AJM :wink4:, Biała ma takiego i dość fajnie sobie to jeździ, potem jakaś turbawka i programik i powinno styknąć, Swap za mną chodzi, ale na AVFa i skrzynię 6 :kox:

Opublikowano
Swap za mną chodzi, ale na AVFa i skrzynię 6 kox

jechałem moim AWX z AVF i w sumie po sprawdzeniu sie gosc z AVF bardziej sie spinal ,ze biegi szybciej mu sie konczyły.

moze w trasie lepsza ta 6 bo mniej halasu

Opublikowano
  • Autor

jechałem moim AWX z AVF i w sumie po sprawdzeniu sie gosc z AVF bardziej sie spinal ,ze biegi szybciej mu sie konczyły.

no głownie o to chodzi :wink4:, bo biegi raczej napewno bedą krótsze :wink4:, najbardziej zależy mi na bucie na 3 pierwszych biegach, bo z tego się najczęściej korzysta :decayed:

Opublikowano

szybciej mu sie kończyły biegi, bo ma napęd Q i wolniej sie rozpędzał w prównaniu do oski :wink4:

No taki AJM w serii bardzo podobnie jeżdzi jak AFN po programie, AFN nieco szybszy, ale odczucia bardzo zblizone bo moment maja taki sam wtedy :wink4:

skrzynia 6ka to taka 5 z nadbiegiem jak to jaro4444 pisał w wątku o rezaniu parcha

Opublikowano
  • Autor

no dlatego bede szukał czegoś z AJMem :cool1:, mam już jedną na oku ale jeszcze sie waham i zaczekam chyba do wiosny :mysli:

Opublikowano
szybciej mu sie kończyły biegi, bo ma napęd Q

nie nie.. bez Q

Opublikowano
  • Autor

nie nie.. bez Q

Avf, wychodził bez Q :mysli:

Opublikowano

nie nie.. bez Q

nie wychodzi

AVF jest tylko z Q i ma 6biegów oraz sprzęgło 240mm tak jak w przypadku ATJ w B5 rózni sie od oski większym momentem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie nie.. bez Q

nie wychodzi

AVF jest tylko z Q i ma 6biegów oraz sprzęgło 240mm tak jak w przypadku ATJ w B5 rózni sie od oski większym momentem :gwizdanie:

no właśnie tak myślałem :decayed:

Opublikowano

Ślepy inwestujesz dalej? Jutro będę miał kiere S4 i trochę gadżetów :)

Opublikowano

:blink:

Opublikowano

widzisz znowu sie czegoś dowiedzieliśmy po 4 latach :kox:
Opublikowano
  • Autor

Ślepy inwestujesz dalej? Jutro będę miał kiere S4 i trochę gadżetów :)

na mały wieloklin?, chociaż i tak nie bede miał raczej kaski ;(, aco tam bedziesz miał ciekawego :naughty:, daj na PW, może coś łyknę :gwizdanie:,te głośniki tylnie bedziesz miał jeszcze jak tak to zaraz robie na nie przelew :cool1:

Opublikowano

Rzucam Ci na PW info, żeby tu nie robić śmietnika. :)

Opublikowano
  • Autor

Rzucam Ci na PW info, żeby tu nie robić śmietnika. :)

OK :good:

Opublikowano

rarytasy na boku sprzedawać ??????? ojjjjjj na forum je :decayed:

Opublikowano
  • Autor

rarytasy na boku sprzedawać ??????? ojjjjjj na forum je :decayed:

bedzie wszystko jutro w wątku Krychy :evil:

Opublikowano

A to jest inaczej :mysli: ja tam zawsze przekonany byłem ze jak AVF to tylko Q z 6ką jak w przypadku B5 ATJ :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

A to jest inaczej :mysli: ja tam zawsze przekonany byłem ze jak AVF to tylko Q z 6ką jak w przypadku B5 ATJ :rolleyes:

ja też :gwizdanie:, zreszta, ważne jest to ze da się to wrzucić do b5 :przebiegly:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:05_________________________________________________końcówka sezonu, jeszcze jutro sesyjka na szybko, i przechodzimy na wersję zimową, gwint do góry i 15" :disgust:

dsc7653b.jpg

dsc7655x.jpg