Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slepy - chodzi mi o to, że byle czego nie ma co tam lać, żeby wtryski nie dostały w dupe :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

slepy - chodzi mi o to, że byle czego nie ma co tam lać, żeby wtryski nie dostały w dupe :wink4:

wiem o co chodzi, ale ja leje do tego volva, kazdą ropkę nie ważne na jakiej stacji tankuje, tak samo do zielonej :good:

Opublikowano

hahaha lol slepy ja czemu ja caly czas myslem ze ty masz 1,6 benzinen ? :shocked: jaki zonk

Opublikowano

a jakie to volvo?

nie ma co 1z nie dosyć, że wszystko przepali to wszędzie dojedzie :good:

Opublikowano

1z power!!!

Opublikowano
  • Autor

hahaha lol slepy ja czemu ja caly czas myslem ze ty masz 1,6 benzinen ? :shocked: jaki zonk

sam nie wiem, jakbym miał 1,6 benzynę, to bym nawet połowy tych modów nie zrobił, i byłaby zmiana fury :decayed:, póki co robię to co zaplanowane :wink4:

a jakie to volvo?

nie ma co 1z nie dosyć, że wszystko przepali to wszędzie dojedzie :good:

v40, na pompowtryskach :wink4:

1z power!!!

tak jest :kox:

Opublikowano

to volvowską jednostkę czy renaulta? bo nie wiem która która :decayed:

kiedyś mieliśmy kupić takie, i może teraz byśmy szukali, ale jak znajomy mechanik dał nam się przejechać to nawet za bramę nie wyjechaliśmy - podziękowaliśmy i tyle. taka buda dziwna.. niby sztywna ale dziwnie się kołysała na dziurach :wink4:

ale wygląd jest fajny, szczególnie z obrysówkami :kox:

Opublikowano
  • Autor

to volvowską jednostkę czy renaulta? bo nie wiem która która :decayed:

kiedyś mieliśmy kupić takie, i może teraz byśmy szukali, ale jak znajomy mechanik dał nam się przejechać to nawet za bramę nie wyjechaliśmy - podziękowaliśmy i tyle. taka buda dziwna.. niby sztywna ale dziwnie się kołysała na dziurach :wink4:

ale wygląd jest fajny, szczególnie z obrysówkami :kox:

jak dla mnie furka jest mega, silnik kosa 115km, i jeździ elegancko, wygląd też spoko, jedyne co mi sie nie podoba to trochę ma mało miejsca w środku :gwizdanie:

Opublikowano

sam nie wiem, jakbym miał 1,6 benzynę, to bym nawet połowy tych modów nie zrobił, i byłaby zmiana fury :decayed:, póki co robię to co zaplanowane :wink4:

Masz coś do 1,6 benzyny? :angry:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

ja nie :decayed:, bo mają wiecej koni od mojeo paździerza :polew:

Opublikowano

jaki skromny, - co z tego? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jaki skromny, - co z tego? :gwizdanie:

to że nie mam nic przeciwko 1,6 :decayed:, ale mam kórwa mętlik w głowie :kox:

Opublikowano

1z nie jedzie tak samo jak adp ale przynajmniej nie pali jak smok :decayed: ja jestem tak zdesperowany ze chyba będę z tylnymi lampami przedliftowymi jeździł ale odkładam już na motorownie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

1z nie jedzie tak samo jak adp ale przynajmniej nie pali jak smok :decayed: ja jestem tak zdesperowany ze chyba będę z tylnymi lampami przedliftowymi jeździł ale odkładam już na motorownie :naughty:

:polew:, 2.7 BiT :naughty:

Opublikowano

ja mam, najwięcej do mojego golfa :naughty:

slepy weź dozbieraj i kup coś dużo lepszego :kox: skoro chcesz inny model :good:

1z nie jedzie tak samo jak adp ale przynajmniej nie pali jak smok :decayed:

jechałeś 1z? chyba zarżniętym, bo wg. mnie 1z objeżdża takie adp i inne 1.6 :cool1:

jeździłem tym i tym, na kresce nigdy nie stawałem, ale...

Opublikowano
  • Autor

slepy weź dozbieraj i kup coś dużo lepszego :kox: skoro chcesz inny model :good:

jechałeś 1z? chyba zarżniętym, bo wg. mnie 1z objeżdża takie adp i inne 1.6 :cool1:

sam nie wiem, czas pokaże :decayed:, narazie dokończyć to co jest w planach, a potem się zobaczy :kox:

Opublikowano

na ośce? czemu nie :polew: opony w tydzień by leciały :naughty: myślałem nad V6 ale szkoda mi gwintu bo dopiero kupiłem i słaba baza żeby coś zmodzić na +++ :gwizdanie:

nie mówie że mocniejsze jest 1.6 tylko że dla mnie to AEB dopiero jako tako jedzie :wink4:

Opublikowano

napisałeś, że jadą równo :naughty:

co jak co, ale syfu to slepemu w wątku narobiliśmy. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

na ośce? czemu nie :polew: opony w tydzień by leciały :naughty: myślałem nad V6 ale szkoda mi gwintu bo dopiero kupiłem i słaba baza żeby coś zmodzić na +++ :gwizdanie:

nie mówie że mocniejsze jest 1.6 tylko że dla mnie to AEB dopiero jako tako jedzie :wink4:

nie wiem czy opłaca się cokolwiek swapować :gwizdanie:, hamulce do wymiany, bo nawet przy 1.8T bedą sobie średnio radzić :wink4:

Powiem tak i zamknę temat zmiany fury :gwizdanie:,

W TYM ROKU NIE ZMIENIAM :polew:

Opublikowano

napisałeś, że jadą równo :naughty:

co jak co, ale syfu to slepemu w wątku narobiliśmy. :rolleyes:

może się nie obrazi :decayed: no to 1z nie jedzie a 1,6 się ledwo turla :decayed: o toto mi chodziło :naughty:

Ja też nie zmieniam bo mam taki sam kolor jak była sucz Nosb-a i to mnie motywuje do modzenia :notworthy::polew: