Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe :wink4:

to az trzeba robic z tego tutka?

Nie nie trzeba..racja.. nie będę się narzucał :wink4:

oj nie swiruj pawiana :tongue4: wrzuc tutka ale niech material ma moze jakas niteczke puszczona czy szew (4 ślepy ;) ) sam chetnie sie poslinie do profi roboty :naughty::good:

ja prawie jak SmS domorosly muraz tynkarz akrobata nie ma dla mnie rzeczy nie do zrobienia prawie ;) tymbardziej ze juz to oklejalem wiec wiem ze to nie duza filozofia :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe :wink4:

to az trzeba robic z tego tutka?

Nie nie trzeba..racja.. nie będę się narzucał :wink4:

oj nie swiruj pawiana :tongue4: wrzuc tutka ale niech material ma moze jakas niteczke puszczona czy szew (4 ślepy ;) ) sam chetnie sie poslinie do profi roboty :naughty::good:

ja prawie jak SmS domorosly muraz tynkarz akrobata nie ma dla mnie rzeczy nie do zrobienia prawie ;) tymbardziej ze juz to oklejalem wiec wiem ze to nie duza filozofia :wink4:

ja też bede jechał sam z tym koksem :decayed:, a niteczek u mnie już starczy :tongue4:, myślę że jak dołożę zółte dekory to w środku już tego żółtego wystarczy :wink4:

Opublikowano

Grunt to zrobic coś samemu..największa frajda wtedy :kox:

Filozofia z obklejania żadna bo to prosty i płaski przedmiot.. ale przy bardziej fikuśnych kształtach z pseudo-alcantary to już nie tak łatwo :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Grunt to zrobic coś samemu..największa frajda wtedy :kox:

Filozofia z obklejania żadna bo to prosty i płaski przedmiot.. ale przy bardziej fikuśnych kształtach z pseudo-alcantary to już nie tak łatwo :wink4:

no właśnie to jest to że ten materiał z allegro, jakośćią nie zabiję :decayed:, ale na domowe potrzeby musi dać radę :kox:

Opublikowano

No ten materiał jest jaki jest.. na fotele się zupełnie nie nadaje..ale na jakieś obijanie zdaje egzamin :wink4:

Byle dużo nie walic kleju bo ta cerata potrafi przemięknąć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No ten materiał jest jaki jest.. na fotele się zupełnie nie nadaje..ale na jakieś obijanie zdaje egzamin :wink4:

Byle dużo nie walic kleju bo ta cerata potrafi przemięknąć :decayed:

no zobaczymy, musi wyjść, to tylko listwy i sufit, nie ma się co dygać :kox::polew:

Opublikowano

Ja robiłem sufity w lecie to lepiej bo nie trzeba się spinac, że po karku piździ ( ale za to w pracowni to można było się nakirac :gwizdanie: ):wink4: No chyba, że ktoś ma ogrzewany garage :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja robiłem sufity w lecie to lepiej bo nie trzeba się spinac, że po karku piździ :wink4: No chyba, że ktoś ma ogrzewany garage :naughty:

ja sciagne sufit, i wezme sobie go do piwnicy, bo tam ciepło :naughty:, dekory tez :wink4:,

co ja bym dał za ogrzewany garage ;(

Opublikowano

ja sciagne sufit, i wezme sobie go do piwnicy, bo tam ciepło :naughty:, dekory tez :wink4:,

Tylko uważaj na ten klej bo strasznie wali :wink4:

Ja też :evil: Do pracowni kurfa autem nie wjadę, a czasami by się przydało :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Tylko uważaj na ten klej bo strasznie wali :wink4:

Ja też :evil: Do pracowni kurfa autem nie wjadę, a czasami by się przydało :chytry:

uchylę sobie okienko i powinno być spoksik :decayed:

Garaż by styknął, bo przy -8, nie chce sie grzebać w aucie :thumbdown:

Opublikowano

kuzwa ja zdazylem slupki obkleic i lep jak sklep mialem...

Opublikowano

dobra faza po kleju :decayed:

Opublikowano

faza dobra tylko leb boli :kox:

Opublikowano
  • Autor

no to podwójne korzyści :polew:, jakoś damy radę :wink4:

Opublikowano

eee zależy jaki klej.. po moim łeb nie boli..ale długotrwałe używanie tego nie jest wskazane dla kobiet w ciąży czy też dla mężczyzn planujących potomstwo :decayed: Maska wskazana !

Opublikowano
  • Autor

eee zależy jaki klej.. po moim łeb nie boli..ale długotrwałe używanie tego nie jest wskazane dla kobiet w ciąży czy też dla mężczyzn planujących potomstwo :decayed: Maska wskazana !

bedzie wszystko :decayed:, zanim pójdzie w ruch klej to trzebabedzie sie z żywicą pobawić :cool1:

Opublikowano

co bedziesz rzezbil?

Opublikowano
  • Autor

co bedziesz rzezbil?

lampki z polifta w podsufitkę :wink4:, i może wysokotonowe w słupki przy okazji :wink4:

Opublikowano

co bedziesz rzezbil?

lampki z polifta w podsufitkę :wink4:, i może wysokotonowe w słupki przy okazji :wink4:

przod i tyl?

Opublikowano
  • Autor

co bedziesz rzezbil?

przod i tyl?

tak, bo te ze słópków dają słabe światło :wink4:, tylko szukam czarnych, ale posucha na allegro :gwizdanie: