Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie w kazdej jest szyber przy klimie

nie o to pytam, po prostu łatwiej dorwać czarną bez szybra :wink4:, no i przedewszystkim łatwiej dorwać do avanta :confused4:, ja moją bede oklejał, i wkładał lampki od polifta :wink4:, te w tylnich słupkach, dają gówniane światło, dlatego zlikwiduje je, i założę centralną w suficie jak w polifcie :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak nie znajde innej to moja tez bede przerabiac :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jak nie znajde innej to moja tez bede przerabiac :wink4:

to dobrze może ogarniesz to wcześniej niż ja, to bedzie sie na kim wzorować :tongue4:, chociaż Somes przetarł już szlak :wink4:

Opublikowano

no właśnie to samo sobie pomyślałem :naughty:, muszę przeliczyć budżet i zobaczymy co bedzie, szkoda tylko że nie Q :kwasny:

Auto w wymarzonej wersji wyposażenia wnętrza nie powiem..ale jak już skakac to na nowszy model :wink4:

Co do kleju to próbujcie chłopaki próbujcie :naughty: :naughty:

Budapren ... weźcie pod uwagę, że wakacje się skończyły i jazda w otwartymi szybami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie to samo sobie pomyślałem :naughty:, muszę przeliczyć budżet i zobaczymy co bedzie, szkoda tylko że nie Q :kwasny:

Auto w wymarzonej wersji wyposażenia wnętrza nie powiem..ale jak już skakac to na nowszy model :wink4:

Co do kleju to próbujcie chłopaki próbujcie :naughty: :naughty:

Budapren ... weźcie pod uwagę, że wakacje się skończyły i jazda w otwartymi szybami :decayed:

no środek jest piękny, ale dokładać 10klocków, do 4 lata młodszego auta, to lipa :thumbdown:

jaki klej polecasz do tego?, ten z aukcji da radę?

Opublikowano

Kropelkę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

what? :blink:

Opublikowano

dzołk men..chek ałt yur PW :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzołk men..chek ałt yur PW :decayed:

tyż tak żek myśloł :polew:

Opublikowano

Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe :wink4:

:good:, jak tylko się odezwię ten typek z aukcji to zamawiam tą szmatkę i bede coś próbował sklecić :decayed:

Opublikowano

to az trzeba robic z tego tutka?
Opublikowano
  • Autor

sprzyda się potomnym :wink4:, do obicia boczków w drzwiach skórką tez jest tutek, i ludzie się dobijają o fotki :tongue4:, a sprawa równie prosta :evil:

Opublikowano

daj się chłopakowi wykazać. jedziesz Ślepy-mówie w imieniu wsztystkich lewych rąk na forum :good:
Opublikowano
  • Autor

daj się chłopakowi wykazać. jedziesz Ślepy-mówie w imieniu wsztystkich lewych rąk na forum :good:

o tego tutka, to raczej Mrogal pił do Raggamana :evil:, Mrogal ma dekory w alcantarze, ja też sobie dam z tym radę :naughty:

Opublikowano

o tego tutka, to raczej Mrogal pił do Raggamana :evil:, Mrogal ma dekory w alcantarze, ja też sobie dam z tym radę :naughty:

i kto tu jest ślepy :polew: :polew: :polew: :polew: :bag: :bag:
Opublikowano
  • Autor

yyyy, ja :decayed:, tak skleciłeś to zdanie że myślałem że całość do mnie leciała :polew:

Opublikowano

Nie nie trzeba..racja.. nie będę się narzucał :wink4:

Opublikowano

ja tam byłbym za-nie każdy musi umieć wszystko a jak się da coś w miarę łatwo ogarnąć to czemu nie :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie trzeba..racja.. nie będę się narzucał :wink4:

mi możesz podesłać fotorelację :decayed:

skórka? pikowana by spoko wyglądała na dekorach :kox: