Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widze wkrotce ogarniesz foty wnetrza w pelnej krasie? :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To widze wkrotce ogarniesz foty wnetrza w pelnej krasie? :naughty:

fotele bedą u tapicera dopiero po świętach, bo teraz nie ma czasu tego ogarnąć, także fotki raczej po Nowym Roku :wink4:, chyba że rozbebeszę resztę auta, to dopiero na wiosnę :polew:

Opublikowano

no to dzialaj :D i chwal sie postepami :)

Opublikowano
  • Autor

no to dzialaj :D i chwal sie postepami :)

narazie fundusze mnie trzymają także pomalutku z modami, przed nowym rokiem pewnie wpadną tylko te grzane fotele, reszta w 2011 :good:

Opublikowano

PW....

Opublikowano

Ile bierze od Ciebie tapicer i za co ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ile bierze od Ciebie tapicer i za co ? :naughty:

mam tylko przeszyć dwa boczki w kubełkach bo są wytarte dziury, nawet nie wiem ile za to policzy? Mam nadzieje że w 70zł się zmieści, z moim materialem? A co? Ile by kosztowało obszycie kubełków i kanapy półskórę i pół materiał?

Opublikowano

.. ale 70 zł to z Twoim demontażem i montażem poszycia na fotel ?

Powiem Ci jak się wstawi tylko skórzane boczki to wychodzi kupa straszna :wink4:

Opublikowano

tylko tu ktos sobie to sam robil, bo w ori, jeszcze ten jeden pasek na sedzisku przy oparciu jest w skorze..

qtdsjef7e0fdb.jpg

(fotka znaleziona na forum)

Opublikowano
  • Autor

.. ale 70 zł to z Twoim demontażem i montażem poszycia na fotel ?

Powiem Ci jak się wstawi tylko skórzane boczki to wychodzi kupa straszna :wink4:

nie nie, ragga, on mi nie wszywa skórki, tylko materiał :wink4:, a mam go zdemontowanego bo wkładałem maty, a o przeszyciu całych bede myślał w przyszłości :wink4:, i chciałem zapytać jaka bedzie cena orientacyjnie :good:

Opublikowano

tylko tu ktos sobie to sam robil, bo w ori, jeszcze ten jeden pasek na sedzisku przy oparciu jest w skorze..

qtdsjef7e0fdb.jpg

Tragedia :)

slepy

Aaaa myślałem, że wszywasz skórę :wink4: Cena zależy od ilości wstawek, ale jeśli masz swój materiał to tragedii cenowej nie powinno być :wink4:

Ja dziś nabyłem obiekt do przeróbki..RECARO :)

Opublikowano
  • Autor

qtdsjef7e0fdb.jpg

Tragedia :)

slepy

Aaaa myślałem, że wszywasz skórę :wink4: Cena zależy od ilości wstawek, ale jeśli masz swój materiał to tragedii cenowej nie powinno być :wink4:

Ja dziś nabyłem obiekt do przeróbki..RECARO :)

ooo foteliki RECARO, takie jak miałeś w Hondzie, mi się śnią po nocach :slina:, może kiedyś się uda takie wrzucić :naughty:, narazie zostaje materiał, bo bez klimy skóra jest bezsensem wg mnie :gwizdanie:

Opublikowano

W Hondzie nie miałem Recaro tylko stołki z STI :wink4:

Będziesz dokładał klimę ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

W Hondzie nie miałem Recaro tylko stołki z STI :wink4:

Będziesz dokładał klimę ? :naughty:

jest to w planach :gwizdanie:

Opublikowano

Mistrzu co tam? :wink4: jak świeta? :decayed: mam maly pomysl co zrobic z przednimi lampami :decayed: bo ten chrom mnie juz z deczka denerwuje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Mistrzu co tam? :wink4: jak świeta? :decayed: mam maly pomysl co zrobic z przednimi lampami :decayed: bo ten chrom mnie juz z deczka denerwuje :naughty:

Swięta i po świętach :wink4:, jutro rozbieram furę, zakładam instalkę grzanych stołków, i puszczam kable pod wzmacniacze do bagażnika, zawoże fotele do tapicera, i jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku wpadną do środka :wink4:, no i szukam podłokietnika w dobrej kasie :good:

Opublikowano

zobacz u dejfa podlokietnik ma na sprzedaz :)

- podłokietnik ciemno szary - stan bdb - 200zł

Opublikowano
  • Autor

zobacz u dejfa podlokietnik ma na sprzedaz :)

- podłokietnik ciemno szary - stan bdb - 200zł

za duża cena :wink4:, i tak pójdzie pod obszycie, więc szuakam jakiegoś paścia, tak jak kiera :wink4:

Opublikowano

Swięta i po świętach :wink4:, jutro rozbieram furę, zakładam instalkę grzanych stołków, i puszczam kable pod wzmacniacze do bagażnika, zawoże fotele do tapicera, i jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku wpadną do środka :wink4:, no i szukam podłokietnika w dobrej kasie :good:

no to widze ostro jedziesz :good: ja od nowego roku zaczynam zabawe :wink4: niuńka zostaje i na lato nowe serce :wink4:

Opublikowano

niuńka zostaje i na lato nowe serce :wink4:

..a że tak zapytam..opłaca się przy FWD ?