Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

te z SCS, też wyszły po 4zł, zobaczymy w praktyce jak sie spiszą :wink4:

mam jeden taki, do małych ilości APC jest idealny :good:

dostałem właśnie w gratisie jakieś nowe APC, to prawie przetestuję :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szacun za włożoną pracę i wysiłek :good:

gratulejszyn :guma:

Opublikowano
  • Autor

szacun za włożoną pracę i wysiłek :good:

gratulejszyn :guma:

dzięki wielkie :hi:

Po wczorajszym wylocie na zakończenie sezonu została podjęta decyzja że trzeba coś zrobić w końcu z motorem, trochę tak głupio jak wszyscy cię odjeżdżają :embarrassed::decayed:

Opublikowano

niemow ze chcesz wymienic najlepszy motor jaki byl wkladany do a4 :decayed: program+wtryski? ja mam taki plan na przyszly rok no i moze wywale kata i zaslepie egr

Opublikowano
  • Autor

niemow ze chcesz wymienic najlepszy motor jaki byl wkladany do a4 :decayed: program+wtryski? ja mam taki plan na przyszly rok no i moze wywale kata i zaslepie egr

sam nie wiem, marzy mnie się AVF :gwizdanie:, z drugiej strony w przyszłym roku i tak bede kupował jakąś mocniejszą benzynkę na dojazdy do pracy, i nie wiem czy sie nie skończy na programie tylko :decayed:

Opublikowano

sam nie wiem, marzy mnie się AVF :gwizdanie:, z drugiej strony w przyszłym roku i tak bede kupował jakąś mocniejszą benzynkę na dojazdy do pracy, i nie wiem czy sie nie skończy na programie tylko :decayed:

Ślepy kup ese a tego0 parcha pnich w dobre ręce- na cholerę Ci dwa auta? na start masz 270kuni na początek wystarczy Ci :naughty: a z czasem ogarniesz sobie srodek i detale jak chcesz póżniej ewentualnie większą szmoc :)
Opublikowano
  • Autor

Ślepy kup ese a tego0 parcha pnich w dobre ręce- na cholerę Ci dwa auta? na start masz 270kuni na początek wystarczy Ci :naughty: a z czasem ogarniesz sobie srodek i detale jak chcesz póżniej ewentualnie większą szmoc :)

na s4 bym chyba nie wyrobił, ale wczoraj na zakończeniu sezonu zachorowałem na S3, i na taką bede polował :naughty:, dwa auta w domu sie zawsze sprzydadzą :wink4:, a za zieloną i tak nie wezmę sensownych pieniędzy :wink4:

Opublikowano

no S3 też fajny zapier..cz :good:

Opublikowano
  • Autor

no S3 też fajny zapier..cz :good:

no przeglądałem włąśnie allegro i w fajnej kasie idzie dorwać nawet polifta :gwizdanie:, tam by tylko wskoczyło kółko i gleba i byłby cycuś :kox:

39033808.jpg

Opublikowano

jakoś ten zderzak przedni mi nie pasuje

Opublikowano
  • Autor

jakoś ten zderzak przedni mi nie pasuje

a mi i owszem, no i jak mi sie nie podoba RH ZW3, tak na tej wyglądało przekozacko :slina:

Opublikowano

Między S3 a S4 nie ma mega różnicy w utrzymaniu...

Opublikowano
:mysli: S3 w pyte, ale wolałbym S4 :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

:mysli: S3 w pyte, ale wolałbym S4 :gwizdanie:

2,7 przy samych oplatach by mnie zjadła nie mówiąc o spalaniu :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem jak miałbyś zamiar eksploatować auto po mieście ale spalanie przy jeździe jak każdy u mnie wychodzi mniej więcej 13l, gdzie drugie auto w domu - A4 1.6 po mieście łyka 10l... Przy bucie w mieście spalanie na poziomie 18l, S3 mniej nie będzie łykać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak miałbyś zamiar eksploatować auto po mieście ale spalanie przy jeździe jak każdy u mnie wychodzi mniej więcej 13l, gdzie drugie auto w domu - A4 1.6 po mieście łyka 10l... Przy bucie w mieście spalanie na poziomie 18l, S3 mniej nie będzie łykać :wink4:

no moze i tak ale s3 w lepszej kasie idzie dorwac :gwizdanie:

Opublikowano

Nie no nie oszukujmy się na takie auta już trzeba mieć trochę grosza w kieszeni :cool1: ...

Chociaż nieraz mnie też potrafi ponieść :>

Opublikowano
  • Autor

wpadł podłokietnik, jakbym wiedział że to taka wygoda to bym go na samym początku kupił :decayed:, dzięki Krycha :good:

okiec.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

za dużo stron żeby wszystkie przeglądać więc tutaj zapytam ;), kombinowałeś lub myślałeś coś o klimie?

Opublikowano

wpadł podłokietnik, jakbym wiedział że to taka wygoda to bym go na samym początku kupił :decayed:, dzięki Krycha :good:

okiec.jpg

no stary ja nie wiem jak można bez łokcia jeździć :)