Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zalozyles te odboje? Nie boisz sie ze wyskocza jak dobije? Sam tez bede robil ten zabieg i kminie czy wydzierac zawieche czy naciac?:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Zalozyles te odboje? Nie boisz sie ze wyskocza jak dobije? Sam tez bede robil ten zabieg i kminie czy wydzierac zawieche czy naciac?:decayed:

jeszcze nie, ale albo je okleje izolacją, albo każdą z osobna przypnę trytytką:wink:

Opublikowano

Zakładaj ramiona wycieraczek z polifta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

myślę o tym ale jakoś mi to strasznie nie przeszkadza:decayed:

Opublikowano

a jest taka roznica po zmianie? ja musze zmienic swoje bo slabo juz dociskaja... jes wtedy roznica w piorach? do wycieraczek w dlugosci?

Opublikowano
a jest taka roznica po zmianie? ja musze zmienic swoje bo slabo juz dociskaja... jes wtedy roznica w piorach? do wycieraczek w dlugosci?

Długość ta sama, są proste, nie ma tego przełamania :decayed:

Opublikowano
  • Autor

czyli detal:decayed:, moze młody sie nie skapnie to mu przekręce:polew:

Opublikowano

musze obczaic na zywo bo w sumie nigdy nie zwracalem na to uwagi, a biorac pod uwage ze przydalo by sie wymienic stare... to trzeba cos pomyslec :)

Opublikowano

Jednak jest różnica w docisku, bo moje stare pióra już miały lądować w koszu , ale po zmianie ramion na polifty nadal służą dzielnie.

Podobno z Passka są jeszcze lepsze :eusathink:

Opublikowano

Pewnie zamontowałeś je w odrobinę innym miejscu i zmienił się kąt i dlatego poprawa :wink:

Opublikowano

jakie et z tylu masz? Ciekawe jestem jak tyl bedzie siedzial na tych odbojach chodzi mi o skok bo tak z 1cm max by sie zdal:decayed:

Opublikowano
Piknie, jedyne co by można zmienić to felgi, s-line sie już mocno przejadły i wręcz rzy... się chce na widok tych felg:decayed:

mam to w planach, i na wiosnę wpadnie coś nowego:wink:

z parapetem :decayed:

oczywiscie:wink:

---------- Post dopisany 08-09-2012 at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-09-2012 at 18:16 ----------

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/7.jpg

u zaslepki na oslonie brak, przetwornica byle jak skitrana...:decayed:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Pewnie zamontowałeś je w odrobinę innym miejscu i zmienił się kąt i dlatego poprawa :wink:
mie wiem jak jest ale lepiej pracuja zbieraja. no i sa jakby smuklejsze niz te wygibusy
Opublikowano

Dla samego wyglądu warto zmienić :decayed: Na szybę nałożyć RainX i jak jedziesz powyżej 70km/h to zapominasz o wycieraczkach a w mieście od czasu to czasu wytrzesz i gra gitara :decayed:

Opublikowano

Sama świadomość, że nowsze to lepsze :grin:

Opublikowano
  • Autor

jakie et z tylu masz? Ciekawe jestem jak tyl bedzie siedzial na tych odbojach chodzi mi o skok bo tak z 1cm max by sie zdal:decayed:

ET30, mam nadzieje ze bedzie twardo:decayed:

---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ----------

Piknie, jedyne co by można zmienić to felgi, s-line sie już mocno przejadły i wręcz rzy... się chce na widok tych felg:decayed:

mam to w planach, i na wiosnę wpadnie coś nowego:wink:

z parapetem :decayed:

oczywiscie:wink:

---------- Post dopisany 08-09-2012 at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-09-2012 at 18:16 ----------

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/7.jpg

u zaslepki na oslonie brak, przetwornica byle jak skitrana...:decayed:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

mie wiem jak jest ale lepiej pracuja zbieraja. no i sa jakby smuklejsze niz te wygibusy

no zaślepke zgubił mi meches, a przetwornice bede wymieniał na dniach to i sie je pochowa jak należy, no i moze wpadną jakieś osłonki dodatkowe to bedzie szyściutko:wink:

---------- Post dopisany 14-09-2012 at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany 09-09-2012 at 15:33 ----------

no i wjechaliście mi na psyche, i poliftowe ramiona zamówione, zaślepka do osłony też, no i na koniec sezonu wpadną materiałowe ori dywany:decayed:

Opublikowano

Pamiętaj, detale bardzo ważne:decayed:

Opublikowano
  • Autor

jest tak, ale wpierw trzebaby grubsze sprawy ogarnąc:decayed:

Opublikowano

Taaa... Cały czas do przodu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Taaa... Cały czas do przodu :decayed:

no dokładnie, zobaczymy jak bedzie po jutrzejszym dniu, czy przyśpieszymy czy zwolnimy z modami:grin: