Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest kosa:banan:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wyślij na październik :wink:

Opublikowano

fota mega:wink: jeszcze vt zrobic, kierun z blotnika usunac a wyebac w lusterko-nad czyms takim kminie jak bede auto malowal no ale do wiosny daleko:decayed:

Opublikowano
  • Autor
fota mega:wink: jeszcze vt zrobic, kierun z blotnika usunac a wyebac w lusterko-nad czyms takim kminie jak bede auto malowal no ale do wiosny daleko:decayed:

ja mam błotniki i tak do roboty to pewnie wyleci i kierunek i logo audi z niego:wink:

---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

wyślij na październik :wink:

coś tam podeśle, miałem wysłać na wrzesień, ale za późno sie ogarnąłem:facepalm:

---------- Post dopisany 28-09-2012 at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany 27-09-2012 at 10:27 ----------

DSC_3862_zps02f87f64.jpg

DSC_3947_zps3c33d6df.jpg

DSC_3959_zps7967bdce.jpg

DSC_4128_zps3ef97147.jpg

DSC_4152_zpsf31c03f5.jpg

Opublikowano

Slepy, jak robiłeś halo to co tam ruszałeś przy kratce kierowcy? Oprócz wywalenia pleców, ruszałeś coś przy IC?

Opublikowano
  • Autor
Slepy, jak robiłeś halo to co tam ruszałeś przy kratce kierowcy? Oprócz wywalenia pleców, ruszałeś coś przy IC?

przy kratce nic nie robiłem, tylko kierownice ICka naciąłem, i wygiąłem ją ku środkowi auta, tak żeby więcej powietrza łapał:wink:

Opublikowano

przy kratce nic nie robiłem, tylko kierownice ICka naciąłem, i wygiąłem ją ku środkowi auta, tak żeby więcej powietrza łapał:wink:

Masz może jakieś foto jak to przyciąłeś? :decayed: Chyba, że jak zajrzę to mi się rozjaśni :wink:

Opublikowano
  • Autor

Masz może jakieś foto jak to przyciąłeś? :decayed: Chyba, że jak zajrzę to mi się rozjaśni :wink:

jak zobaczysz kierownice to bedziesz wszystko wiedział, na dole i u góry od strony auta rozetniesz i odegniesz:wink:

Opublikowano

jak zobaczysz kierownice to bedziesz wszystko wiedział, na dole i u góry od strony auta rozetniesz i odegniesz:wink:

Dzięki, muszę się wreszcie na to wziąć. Ale dzisiaj to kręcę gwintem :kox::kox:

Opublikowano

ja ma tak samo zrobione, ale czeka juz kierownica od polifta...

Opublikowano
ja ma tak samo zrobione, ale czeka juz kierownica od polifta...

A czym ona się różni? Bo kurcze ja to bym może taką znalazł :naughty:

Opublikowano

ma dluzszy ten plastik z boku przez co zbiera praktycznie cale powietrze wpadajace przez kratke kolp halogena i kieruje na ic, ale jak natniesz stare tez bedzie oki, chyba za i tak musisz kupic.... w sumie niewiem jak ono pasuje ale wydaje mi sie ze p&p napewno jezeli chodzi o mocowanie przy ic

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

ja mam przerobiona ta przedliftowa i jest ok:wink:

---------- Post dopisany 27-10-2012 at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2012 at 21:51 ----------

Zeby nie było ze nic sie nie dzieje, wpadły nowe przetwornice, bo stare 5letnie, już nie zawsze sie załączały, teraz kupiłem slimy, i pochowałem ze nic nie widać, doszły tez postojówki na ledach, doszły tez wszystkie graty do 4elektrycznych szyb, ale póki co nie ma czasu sie za to zabrać:facepalm:

Opublikowano

pamietasz o fotkach dla mnie...

Opublikowano

jakie postojówki na ledach skoro masz lampy US? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor
pamietasz o fotkach dla mnie...

pamietam, ale nawet nie mam czasu rozpakować paki, jak sie tylko do niej dobiorę to Ci podeślę:wink:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

jakie postojówki na ledach skoro masz lampy US? :eusathink:

lampy mam robione, a nie ori, i postój został tam gdzie był:wink:

Opublikowano

to nie mogłeś postoju odłączyć i zostawić same obrysy? :wink:

Opublikowano
  • Autor
to nie mogłeś postoju odłączyć i zostawić same obrysy? :wink:

ja nie mam obrysów, mi chodziło o sam plastik pomarańczowy:wink:

Opublikowano

e to lipton :wink: mi po zmianie wydaje się że szerzej auto wygląda choć jak na przegląd zmieniłem na postój to też mi się widziało :decayed:

Opublikowano
  • Autor
e to lipton :wink: mi po zmianie wydaje się że szerzej auto wygląda choć jak na przegląd zmieniłem na postój to też mi się widziało :decayed:

kminie nad tym, i chyba na sezon zrobie, tylko na przełączniku, ze albo ori postój, albo obrys sie bedzie świecił:wink: