Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po krótkich dywagacjach z Szafą wybór padł jednak na 215/35ZR18

Polecam się na przyszłość:kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
zamówiłeś te naklejki ?

ja nie mialem wogole dekli i zamowilem jakies uniwersalne. zobaczymy jak to siadzie na feldze

Opublikowano
zamówiłeś te naklejki ?

ja nie mialem wogole dekli i zamowilem jakies uniwersalne. zobaczymy jak to siadzie na feldze

no właśnie ja tez nie miałem i szukałem pół poprzedniego sezonu kogoś kto mi zrobi jakieś customowe ale nie znalazłem takiego człowieka :/

Opublikowano
Opublikowano

Nie mam tam konta. Co tam jest ?

A co do tego z Allegro to właśnie nie bardzo ufam temu zapięciu :/ Zwykle klipsy lubią wypaść a to to zaraz zginie przecież ;-)

Opublikowano
  • Autor

ja bralem z allegro ale od innego goscia

Opublikowano

A co do tego z Allegro to właśnie nie bardzo ufam temu zapięciu :/ Zwykle klipsy lubią wypaść a to to zaraz zginie przecież ;-)

kup jakieś dekle przeznaczone do Twoich felg, zwykłe plastikowe byleby dobrze siedziały, zeszlifuj front i przyklej customowy dekielek robiony na CNC:wink:

Opublikowano

Tak też właśnie robię ale narazie wlatuje naklejka z logiem OOOO ;-)

Opublikowano
  • Autor

kup jakieś dekle przeznaczone do Twoich felg, zwykłe plastikowe byleby dobrze siedziały, zeszlifuj front i przyklej customowy dekielek robiony na CNC:wink:

u mnie jest taki plan:wink:

Opublikowano

Tylko jak bedziesz je kleil to uzyj czegos dwuskladnikowego, bo tasma dwustronna ktora jest w zestawie jest niezbyt pewna:rolleyes:

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano
  • Autor
Tylko jak bedziesz je kleil to uzyj czegos dwuskladnikowego, bo tasma dwustronna ktora jest w zestawie jest niezbyt pewna:rolleyes:

Wysłane z mojego GT-I9070

mam taką dwustronną na gąbce, tylko nie wiem czy nie będzie jej widać na deklu:whistling:

---------- Post dopisany 14-03-2013 at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2013 at 13:16 ----------

215/35ZR18 na feldze:naughty:

opona1.jpg

opona2.jpg

opona3.jpg

post-6323-1406905714,3456_thumb.jpg

post-6323-1406905714,4041_thumb.jpg

Opublikowano

fajnie leży:thumbup1:

z obu stron felgi tak samo się naciągnęły?

Opublikowano
  • Autor
fajnie leży:thumbup1:

z obu stron felgi tak samo się naciągnęły?

tak:wink:

na pierwszym foto, masz środek felgi, a na drugim z zewnątrz:wink:

Opublikowano

nawet dobrze to wygląda :decayed: nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? :wink: bo te nasze kwadraciaki....

Opublikowano
  • Autor
nawet dobrze to wygląda :decayed: nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? :wink: bo te nasze kwadraciaki....

amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh:

Opublikowano

amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh:

cwaniaczek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

cwaniaczek :decayed:

te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają:whistling:

Opublikowano

Ja nie widzę zdjęć :cry:

Opublikowano
  • Autor

mi normalnie się wyświetlają

no i patent na przód:decayed:, bo o to też była akcja:grin:

DSC_4840.jpg

Opublikowano

Fotki nie działają :kwasny: