Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kmin to skopiuje od Ciebie:wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam przełączniki przy lampach ale nie estetycznie to wygląda dlatego planuje zrobić na włączniku przeciwmgielnych przednich albo podobnym i przekaźniku żeby można było szybko przełączyć :wink:

Opublikowano
  • Autor

przez zime to ogarnę, mam nadzieje ze wpadnie tez elektryka w końcu bo wszystkie graty lezą a nie ma kiedy tego ogarnąć:doh:

Opublikowano

zwłaszcza elektrykę szyb bo te boczki to chyba myszy Ci już zjadły :grin:

Opublikowano
  • Autor
zwłaszcza elektrykę szyb bo te boczki to chyba myszy Ci już zjadły :grin:

zapakowane elegancko na poddaszu, także chyba nic im nie jest:grin:

Opublikowano

kolega skore od golfa IV schowal na strychu to na wiosne sie zdziwil jak w fotelach dziury mial:grin:

Opublikowano
  • Autor
kolega skore od golfa IV schowal na strychu to na wiosne sie zdziwil jak w fotelach dziury mial:grin:

tak, ale ja piszę o poddaszu, a nie o strychu:naughty:, ze na strychu taki klops to sie nie dziwię:wink:

Opublikowano

nie no Paweł ma przyzwoitą graciarnię na tajle :wink: trzeba przyznać że niejeden mu może pozazdrościć :whistling:

Opublikowano
  • Autor
nie no Paweł ma przyzwoitą graciarnię na tajle :wink: trzeba przyznać że niejeden mu może pozazdrościć :whistling:

:grin:, no teraz sie przeprowadziłem, ale graty dalej u rodziców leżą póki nie zrobię sobie czegoś tutaj:decayed:

Opublikowano

tak, ale ja piszę o poddaszu, a nie o strychu:naughty:, ze na strychu taki klops to sie nie dziwię:wink:

ja zostawiłem w garażu..... i tez mi pożarły.... dobrze ze to stare fotele byly...

Opublikowano

widze ze fura jeszcze jakos dycha :D dawno jej nie widzialem :D z roku na rok coraz piekniejsza :D

Opublikowano
  • Autor

dych dych, póki co od miesiąca bez przeglądu stoi bo nie ma kiedy podjechac:doh:

Opublikowano

trzeba zrobi przeglad panie fura stać nie może, ja się wkoncu dorobilem jakiejs normalnej bazy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

zima idzie, szkoda jej męczyć, Vitara teraz to mój daily car, audi to od niedzieli przepalam:decayed:

---------- Post dopisany 10-12-2012 at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2012 at 13:22 ----------

zeby nie było ze nic sie nie dzieje, wpadło nowe koło na sezon, powinno dobrze lezeć:decayed:

76353375.jpg

Opublikowano

ile to szerokosci

Opublikowano

18" czy 19" :D

ładne koło, ale chyba trochę popracować nad nimi trzeba co? :P

Opublikowano
  • Autor
ile to szerokosci

niestety 8,5 wszystkie, ale przy tej kasie nie wybrzydzałem, zapodam jakąś węższą oponke i powinno być dobrze:wink:

Opublikowano

chcesz je zalozyc do tych piz*owatych 280z przodu przeciez to bedzie wygladalo po co najmniej nie proporcjonalnie....

Opublikowano
  • Autor
18" czy 19" :D

ładne koło, ale chyba trochę popracować nad nimi trzeba co? :P

18, mają byc w dobrym stanie, ale pewnie trzeba bedzie je delikatnie odświeżyć, najważniejsze że nie krzywe i spawane:wink:

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

chcesz je zalozyc do tych piz*owatych 280z przodu przeciez to bedzie wygladalo po co najmniej nie proporcjonalnie....

ja mam 312mm z przodu:decayed:

Opublikowano

tak to git :banan: ja z braku czasu i musu wymian tarcz zostalem przy piz*owatych 280 na cale 13mm :facepalm: dlatego felgi tego typu wogole nie wchodza w gre.... i albo zostana na przyszly rok avusy albo wpadna monoblocki z a8...