slepy Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Wpadło trochę nowej chemii, mam nadzieję ze pogoda na sobotę się wyrobi, i podziałamy trochę przy Zielonej Póki co kilka fotek stanu obecnego, mam nadzieję że zdążę jeszcze urwać coś z wysokości tyłu, bo trochę pieje w stosunku do przodu [emoji6]
Zemis Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Auto które nie umiera...:) super wyszło:)
Brzeziak Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Jakie plany na sezon 2k18? Ten końcowy wydech to cały inny czy tylko końcówki wspawane?
slepy Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 Jakie plany na sezon 2k18? Ten końcowy wydech to cały inny czy tylko końcówki wspawane?O ile kasa pozwoli (bo nie ukrywam że auto zeszło na dalszy plan) to szersze ranty na tył, pomalowanie rotorów na złoto , jak było w DARE, w perspektywie malowanie całości ale to pewnie jeszcze nie w przyszłym roku, pomału też wymieniam, poprawiam wszystkie części które są nadgryzione zębem czasu, aby wszystko wyglądało jak należy Same końcówki dospawane do serii, przy 90KM nie chciałem się bawić w jakieś większe przeróbki [emoji6]
slepy Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 Auto które nie umiera... super wyszło:) Tak popatrzyłem dzisiaj po zdjęciach to od 2014 zmieniło się na zewnątrz tylko koło [emoji16], środek troszkę więcej , ale leży już lotka na klapę, cupra na przód i może coś jeszcze wpadnie... Myślę czy nie ogarnąć jakiejś delikatnej oklekljki bo na nowy lakier raczej nie starczy w przyszłym roku, a jest parę miejsc które by tego wymagały
Zemis Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Jak to Paweł, zawrotne 90 KM też trzeba uwolnić:) nie może marnować się potencjał tego samochodu:)
slepy Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Jak to Paweł, zawrotne 90 KM też trzeba uwolnić nie może marnować się potencjał tego samochodu:) Na to już mam inny plan
a4bartek Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Świetne auto, duzo roboty bylo z kierownica? Domyślam się ze przyciski nie działają a jak z poduszka?
slepy Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 2.7 TT....? Nie w tej budzie, chodzi mi po głowie zmiana budy na polifta w Quattro, i przerzuceniu gratów przez zimę będę coś myślał
slepy Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Świetne auto, duzo roboty bylo z kierownica? Domyślam się ze przyciski nie działają a jak z poduszka?Kolumna z polifta i siedzi elegancko, przyciski nie ogarnięte, i zaślepka poduchy, bo dorwać poduszkę to masakra
a4bartek Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 45 minut temu, slepy napisał: 3 godziny temu, a4bartek napisał: Świetne auto, duzo roboty bylo z kierownica? Domyślam się ze przyciski nie działają a jak z poduszka? Kolumna z polifta i siedzi elegancko, przyciski nie ogarnięte, i zaślepka poduchy, bo dorwać poduszkę to masakra Jest teraz na alledrogo jedna fajna z TT sline bez multifunkcji z poduszka za 2 tys ale czytałem ze z podłączeniem poduszki jest trochę zabawy i nie wiadomo nigdy czy zadziała
slepy Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Jest teraz na alledrogo jedna fajna z TT sline bez multifunkcji z poduszka za 2 tys ale czytałem ze z podłączeniem poduszki jest trochę zabawy i nie wiadomo nigdy czy zadziała[emoji6] Ktoś to już sprawdzał, trzeba podpiąć jeden ładunek i ma śmigać [emoji6]
Kowi87 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Dzieje sie tu cos czy juz rozebrałeś i pociąłeś?
slepy Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 Dzieje sie tu cos czy juz rozebrałeś i pociąłeś? Póki co cisza, graty leżą tylko czasu brak żeby to ogarnąć, zrezygnowałem z etatu, i powoli przymierzam się do startu ze swoją firmą, przez co i finanse na auto się nie zgadzają [emoji6] rozbierać go szkoda bo już trochę go mam no i to moje pierwsze auto, przez co mam do niego sentyment, póki co stoi i czeka na lepsze czasy a śmigam B7 mam nadzieję ze przed sezonem uda się poskladac i wrzucić aira i będę nią śmigał na codzień Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
PiterA4 Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 zostaw zostaw przyjdą lepsze czasy to bedzie zabawa
slepy Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Opublikowano 17 Listopada 2019 Siemanko, dawno tu nie zaglądałem, bo i przy audi się nie wiele dzieje. Zapadła decyzja i B5 zostało wystawione na sprzedaż, mimo ceny nikt się na niego nie skusił, co spowodowało , że rozbieram auto na części. Co prawda nie do ostatniej śrubki, ale wyprzedaje wszystkie grubsze rzeczy jakie były dołożone, i wracam do jakotakiej serii. Po czym auto wystawię ponownie na sprzedaż, ale już w atrakcyjniejszej cenie Jeśli się nie sprzeda, pewnie zostanie jako daily, ale o tym bedę myślał pózniej. Póki co parę gratów które zostały do zabrania, może ktoś się na coś skusi RNS-E A4 B6/B7, dopasowane do konsoli a4 b5 komplet z klimatronikiem Bochnia • OLX.pl WWW.OLX.PL RNS-E dopasowane do konsoli 2din b5, polskie menu, komplet z panelem klimatronika i ramką przycisków,( są dopasowane do radia) 1500zł, w... AIRRIDE do A4 B5 Ośka, komplet, FWD, powietrze, Air-ride Bochnia • OLX.pl WWW.OLX.PL Komplet, poduchy Rubena na amorkach FK przód na grubej ladze, okucia trzeba odświeżyć, bo są stalowe, nie były zabezpieczone i zaszły rdzą, na... Zawieszenie Gwintowane, Gwint, KW V1 Audi A4 B5 FWD ośka Bochnia • OLX.pl WWW.OLX.PL Zawieszenie Gwintowane KW V1, stan bardzo dobry, wizualnie tylko nakrętki zardzewiałe bo są stalowe, przez co nie ma problemu z ich zapiekaniem... Jest jeszcze sporo pomniejszych detali, jak coś zapraszam na priv Aktualnych fotek, brak bo i nie ma za bardzo co pokazywać, zostanie jedynie fajna pamiątka:
Rekomendowane odpowiedzi