Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Valeo Black version

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżę trochę temat ... bo jak już ładnie swoje lampki rozkleiłem.. to teraz nie wiem czy ja skleić z powrotem a nigdzie nie pisze :gwizdanie:

Opublikowano

kórwa , ile ja sie naszukałem tego tematu :polew: :polew: :polew: :polew:

Odświeżę trochę temat ... bo jak już ładnie swoje lampki rozkleiłem.. to teraz nie wiem czy ja skleić z powrotem a nigdzie nie pisze :gwizdanie:

ale o co ci chodzi ???? czym skleić ???? najlepiej silikonem :wink4:

ja tak zrobiłem i jest gites , silikon nie twardnieje od razu i mozesz sobie po nałożeniu ładnie wszystko spasować , jesli ci brakuje to dołożyć , no i bez pośpiechu można to robić :good:

tyle tylko ze troche dłuzej schnie niz zwykły klej , conajmniej na jedna nocke musisz zostawić w ciepłym pomieszczeniu :good:

Opublikowano

kórwa , ile ja sie naszukałem tego tematu :polew: :polew: :polew: :polew:

ale o co ci chodzi ???? czym skleić ???? najlepiej silikonem :wink4:

ja tak zrobiłem i jest gites , silikon nie twardnieje od razu i mozesz sobie po nałożeniu ładnie wszystko spasować , jesli ci brakuje to dołożyć , no i bez pośpiechu można to robić :good:

tyle tylko ze troche dłuzej schnie niz zwykły klej , conajmniej na jedna nocke musisz zostawić w ciepłym pomieszczeniu :good:

zwykły bezbarwny ?? a ten stary klei usunąłeś całkowicie? bo ja go nożem wyciąłem.. ale troszkę go zostało ...
Opublikowano

zwykły bezbarwny ?? a ten stary klei usunąłeś całkowicie? bo ja go nożem wyciąłem.. ale troszkę go zostało ...

zwykły :good:

nie wiem jaki ty miałes ori klej , u mnie był taki szary i ładnie odchodził od plastiku jak juz lampa była rozklejona , wczesniej jak była lekko ciepła przed rozklejeniem , jak próbowałem ja rozkleic to za chója nie chcial sie nawet ugiąć :thumbdown:

Opublikowano

zwykły :good:

nie wiem jaki ty miałes ori klej , u mnie był taki szary i ładnie odchodził od plastiku jak juz lampa była rozklejona , wczesniej jak była lekko ciepła przed rozklejeniem , jak próbowałem ja rozkleic to za chója nie chcial sie nawet ugiąć :thumbdown:

ok w takim razie jadę po silikon, muszę jeszcze tylko przemyśleć czy chce czarne środki :decayed:
Opublikowano

muszę jeszcze tylko przemyśleć czy chce czarne środki :decayed:

WTF ???

to jakie jeszcze bierzesz pod uwage ????

jaki masz kolor auta ???

Opublikowano

WTF ???

jaki masz kolor auta ???

mam jeszcze te plastiki srebrne... kolor auta to taki granat:

RVo4J.jpg

... muszę sobie VT porobić

Opublikowano

WTF ???

jaki masz kolor auta ???

RVo4J.jpg

wszystko na czarno , zero chromu oprócz odbłysnika długich :good:

Opublikowano

WTF ???

jaki masz kolor auta ???

RVo4J.jpg

wszystko na czarno , zero chromu oprócz odbłysnika długich :good:

ale mam srebrny grill z s4... i mierzyłem też czarny i było lipnie moim zdaniem :thumbdown: :thumbdown:

w5hQS.jpg

Opublikowano

Królu, jak zapodasz czarne środki lamp, czarny grill, fajne koło w graficie i lekką glebę to zmienisz zdanie :good:

Opublikowano

ale mam srebrny grill z s4... i mierzyłem też czarny i było lipnie moim zdaniem :thumbdown: :thumbdown:

w5hQS.jpg

to nic ze masz srebrny grill , maluj całe środki na czarno bo inaczej wyjdzie kupa , słuchaj starszych , pomalowałem juz 4 zestawy lamp więc wiem co mowie :wink4:

Opublikowano

w5hQS.jpg

to nic ze masz srebrny grill , maluj całe środki na czarno bo inaczej wyjdzie kupa , słuchaj starszych , pomalowałem juz 4 zestawy lamp więc wiem co mowie :wink4:

to napisze jeszcze czym to malowałeś i w środku mat czy połysk :cool1:
Opublikowano

MATT

tak miałem obklejone miejsca które zostały w chromie czyli odbłysnik i soczewka :

dsc00060yd.jpg

tak wyglądało po zdjęciu tasmy maskującej : (zwykła izolacja)

dsc00061sd.jpg

a tak juz na aucie :

dsc00076a.jpg

Opublikowano

MATT

tak miałem obklejone miejsca które zostały w chromie czyli odbłysnik i soczewka :

dsc00060yd.jpg

tak wyglądało po zdjęciu tasmy maskującej : (zwykła izolacja)

dsc00061sd.jpg

a tak juz na aucie :

dsc00076a.jpg

tak jak pokazuje Moskal jest idealnie , ale jak ja obkleiłem odbłyśnik taśmą to potem odkleiłem razem z chromem i to w ori lampie :confused4:
Opublikowano

a ja ciągle nie wiem, bo mój ideał wygląda tak:

Aahy9.jpg

Opublikowano

Aahy9.jpg

to może nie maluj :decayed: bo te są chyba chromowane :tongue4:
Opublikowano

nawet nie będę czytał 4-tej strony na trzeciej pozwolę sobie zakończyć, spartoliłeś ładne lampki :confused4:

Opublikowano

ale jak ja obkleiłem odbłyśnik taśmą to potem odkleiłem razem z chromem i to w ori lampie :confused4:

z moją sie nic nie działo , producent DEPO

Aahy9.jpg

z mojej strony moge ci powiedziec ze wyglada to tak ze mozna zrobić auto na 2 sposoby , w twoim przypadku gdy masz ciemny kolor mozna polecieć lampy w czerń , ale można tez zostawić w chromie ale wtedy koniecznie ramka grilla na czarno i znaczek w chromie. wtedy srebrne lampy ładnie kontrastują z ciemnym kolorem nadwozia :good:

ja po dzwonie w zime tez chcialem malnąć niedawno lampy na czarno ale jak sie przypatrzyłem dłużej to mi sie spodobało ze są w chromie i ładnie kontrastują z ramką i kolorem auta :gwizdanie:

20100424.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

....moze zamiast rozklejac je w piekarniku to moze lepiej w saunie :tongue4:

• 1 rok później...
Opublikowano

Hej

Wiem ze temat stary ale mam pytanko. nie moge poradzić sobie z zaczepami ( regulatorami ) do regulowania swiateł ( te dwa szajs plastiki ) mam oczka valeo i rozebrałem je bo były angole :/ a tu taki shit ze wystarczyło pstryczkiem przestawić przesłone :/ bo valeo robi w standardzie wiec pomyslalem ze pomaluje na czarno heh taki smoke front ;) jak juz mam wsio na wierzchu tylko nie wiem jak zdemontować te regulatory zeby czegoś nie urwać ;) jak to zrobilem w omedze ;) . Pasuje jednak wykrecic soczewke itd zeby czegos nie uciapać przy malowaniu ;) pomożecie ? :hi: