martinno Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam wszystkich.Mam poważny problem,otóż zamontowałem w samochodzie audi a4 1.8 z 97 roku instalacje gazową brc,auto jest zarejestrowane w Norwegii i na przeglądzie technicznym zażądali ode mnie instrukcji obsługi w języku norweskim.Czy ktoś wie jak zdobyć taką instrukcje? Proszę o odpowiedz
mateogda Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Poproś o pomoc warsztat, który to montował lub zwróć się do dystrybutora http://www.czakram.pl/
martinno Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dzięki za podpowiedz,tak też zrobiłem wczoraj,ale muszę poczekać do poniedziałku z odpowiedzią od nich,ale jak by ktoś wiedział,w jaki inny sposób mogę się stać właścicielem takiej instrukcji?Sprawa dość pilna,muszę mieć tę instrukcje jak najszybciej, ponieważ termin przeglądu minoł 31 grudnia,a autem tym dojeżdzam do pracy.
notorious Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na co im instrukcja do instalacji lpg? popukal bym im w czolo..
martinno Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 na co im instrukcja do instalacji lpg? popukal bym im w czolo.. Takie wymagania mają.Instrukcję tą zdobyłem w norweskim warsztacie gdzie montują BRC. Wraz z drobnymi poprawkami instalki do tutejszych wymogów, które trwały ok.4 godz.kosztowała mnie ok.2 tyś.zl :gwizdanie:
Onkel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 na co im instrukcja do instalacji lpg? popukal bym im w czolo.. Takie wymagania mają.Instrukcję tą zdobyłem w norweskim warsztacie gdzie montują BRC. Wraz z drobnymi poprawkami instalki do tutejszych wymogów, które trwały ok.4 godz.kosztowała mnie ok.2 tyś.zl :gwizdanie: A w Polsce nowa instalka BRC 2700zł
ardian6 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Albo porostu przetłumacz u jakiegoś przysięgłego tłumacza.
Rekomendowane odpowiedzi