DiAMOND Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Trochę taka jest hehe trzeba obniżyć.
Pawlo 2004 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 W sumie na aucie źle nie wyglądają. 150 zl od sztuki i to tylko z zewnątrz polerka najważniejsze, że teraz wyglądają jak nówki i jest A co miały byc polerowane od wewnątrz też?? Felgi odebrał wypolerowane i wyczyszczone, że od środka wygladały jak nowe.
davidoati Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Niczego sobie na aucie, ale koniecznie w dół trochę bo faktycznie mega koza
Maciejo Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam mam pytanie co do renowacji felg kto wie jak otrzymać taki efekt jak Audi wypuszczało felgi na autach fabrycznie np. B5 czy to polerka i na to lakier bezbarwny czy to jakiś specjalny lakier? planuje swoje odnowić i nie wiem czy je polerować czy pomalować?
adadur Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jak już miały być malowane trzeba było dać inny lakier na zewnętrzną stronę zastosować - tj. o takim minimalnym ziarnie lub całkowicie bez ziarna (taka ala satyna) wówczas wyszły by ciekawiej. Także czepiam się kolorystyki która zatarła urok felg bo bynajmniej po fotkach widać że ładnie zrobione.
Mr.Didi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam mam pytanie co do renowacji felg kto wie jak otrzymać taki efekt jak Audi wypuszczało felgi na autach fabrycznie np. B5 czy to polerka i na to lakier bezbarwny czy to jakiś specjalny lakier? planuje swoje odnowić i nie wiem czy je polerować czy pomalować? polerowanie chemiczne + lakier bezbarwny nakładany metodą "piecowo"
adadur Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 no i nie powinno się stosować na felgi lakierów "wodnych" bo są zbyt delikatne
Rekomendowane odpowiedzi