Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Avant quattro, S-line, skóry, Remap, RS4 19" zderzak na 2 kominy. SPRZEDANY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

No więc jak co niektórzy wiedzą miałem kupić A6 C6 3.0 TDI ale jak to sie mówi, życie zweryfikowało plany i byłem zmuszony do kupna samochodu na angielskich blachach ponieważ nie mogę sie dłużej poruszać autem na PL blachach w UK :) Co za tym idzie kupiłem A4 B6 ponieważ za A6 z wyzej wymienionym silnikiem ubezpieczenie i opłaty by mnie zjadły w UK :rolleyes:

Tak więc do rzeczy

Samochód zakupiony od prywatnego właściciela który kupił ten samochód w ASO Ipswich (w moim mieście)

Koleś nadawałby się na nasze forum bo o Audi wie wszystko a do tego dbał o samochód jak mało kto, nawet w lutym tego roku zrobił serwis za 1570 funtów czyli za 8.000 tys zł :blink: dodam ze wcześniej tez nie oszczędzał i dużo ładował w auto :) ale o tym napisze w modyfikacjach.

Sprzedał auto ponieważ kupił sobie czarne RS4 avant i nawet mnie nim przewiózł, oddechu do teraz nie mogę złapać tak to wciska w fotel :kox: Fotele w tym RS4 są takie, że wysiąść z nich nie idzie :naughty: Piękne auto, zakochałem się w tym samochodzie no i jak mało kto miałem okazję tym jechać :tongue4:

Wracając do mojego auta :)

Wyposażenie

- produkcja kwiecień 2004

- 1.9 TDI AVF :quattro: 6-biegowa skrzynia

- pakiet s-line zewnętrzny

- zawieszenie s-line

- 5 ori kół s-line z nowymi oponami

- ori czarne szyby od quattro GmbH (przednie szyby przyciemnione folią)

- RNS-e

- parktronic przód i tył

- pakiet chrom

- klima 2 strefy ale to standard :)

- pakiet oświetlenie

- 4x elktr szyby

- podgrzewane lusterka i spryskiwacze

- fotele skórzane sportowe z wysuwanymi podnóżkami i elektr. regulacja lędzwi (stan jak nowe)

- xenon (HID-y)

- alarm z czujnikiem przechyłu

Modyfikacje

- przyciemnione szyby w drzwiach kierowcy i pasażera (tył był ori) - zrobione przez poprzedniego właściciela

- zmiana symphoni na RNS-e - to już moja robota :) RNS-e kupiłem od właściciela ponieważ wczesniej siedziało w tym aucie ale wyciągnął aby sprzedać oddzielnie, po małej dopłacie dostałem RNS-e, kable, antene no i mapy na ori płytach z ASO :)

- podniesienie mocy na blisko 170 bph i 370 Nm (wykres ponizej)

- zmodyfikowane car-audio, wygłuszone drzwi i wymiana głosników

Kolejne mody

- felgi 19" RS6 miłay być RS6 ale są RS4 - zrobione

- odblokowanie FIS (manetka juz zakupiona) - zrobione

- wjazd na hamownie i zmiana programu u Patrox-a - zrobione

- kiera s-line z MF od B7

- listwy S4 w trakcie poszukiwania

- dodatkowe osłony w przedziale silnika - zrobione

- zderzak na 2 tłumiki - zrobione

Aktualne zdjęcia

982061050dc2de08med.jpg

2ab697b17519f0ebmed.jpg

fd22bf687a4c000fmed.jpg

51e5ffbce48faeebmed.jpg

391da3cebb8119femed.jpg

9e33ddd3364da358med.jpg

Foty przed wymianą zderzaka na 2 tłumiki.

ffde1e31cc58030bmed.jpg

6a836a477b739526med.jpg

b4e63331f31e0738med.jpg

A tu zdjęcia z małej sesji po zakupie

d0958afff3197630med.jpg

13297f5ca00b8c43med.jpg

8b7057eba89b68c5med.jpg

5b3412c121f296a6med.jpg

f8bfb88d4661527cmed.jpg

59f2c22fc8dd9328med.jpg

e5504e8ee7c18efcmed.jpg

9ef892953d432527med.jpg

e129c9be110208d2med.jpg

9df852bd97c59fcamed.jpg

Poprzedni właściciel bawił się w detaling i jakby było mało tego wszystkiego to używał kosmetyków megsa i auto glym :decayed: mnie to bardzo cieszy bo również mam już dosyć spory zestaw tych kosmetyków więc będę kontynuował jego dzieło :)

Moje kosmetyki no i zdjęcie ukazujące efekt

b9c8b6278812dddbmed.jpg

b7aa44ea25432431med.jpg

7.06.2011 wizyta u Patroxa w EcuProject - 166,8 KM i 371,7 Nm

01a6a59097cf713fmed.jpg

719c9ad808783224med.jpg

Dodatkowe osłony w przedziale silnika

76a3b9c3e7f94438med.jpg

Przy pobycie w PL wymieniony został olej, oczywiście na Motul no i komplet filtrów na Man-a.

Teraz pozostaje się cieszyć z jazdy :)

Kolejny pobyt w PL i kolejne zmiany, tym razem zderzak na 2 kominy

96940190abea5b08med.jpg

England - spontaniczne foto w centrum

1cb1c90e996d09f0med.jpg

jakiekolwiek opinie mile widziane :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano

Piekne autko! Super sztuka do modow. Milego rezanka i bez awaryjnosci.

Opublikowano
  • Autor

Koła będą większe a dokładniej 18" ogólnie mam okazje kupic avusy kolor szary od właściciela tego auta i sie zastanawiam

czaisz cos z tego wykresu bo to angielski wykres a unich to wszystko odwrotnie jest i zbytnio nic z tego nie czaje :naughty:

Opublikowano

ori S-line malo takich :good: czyli trafilo Cie to co mnie-nie mozesz sie poruszac polskim autem. przyjedziesz do polski i zrobisz chipa u naszych bo mocy strasznie duzo jak na avf po samym programie,a jak sie kieruje jako pasazer :decayed:

Opublikowano

A jednak. Co się stało, że nagle po takim czasie już nie możesz jeździć na PL tablicach? Samochód bardzo ładny. S-line i bardzo zadbany. :good:

Opublikowano

piekny mam nadzieje ze moj niedlugo tez tak bedzie wygladal :wink4:

Opublikowano

wrzuc scan programu w Dziale Modyfikacje :wink4: zobaczymy jak go ocenia , pewnie w serii tez bylo ladnie :)

Opublikowano

bardzo ladna sztuka :good:

Pawlo ale tych konikow cos za duzo :mysli:

Opublikowano
  • Autor

wrzuc scan programu w Dziale Modyfikacje :wink4: zobaczymy jak go ocenia , pewnie w serii tez bylo ladnie :)

Z tego co dobrze widzę na wykresie to w seri było 140 kucyków więc podniesienie o 44 konie jest chyba realne co??

A jednak. Co się stało, że nagle po takim czasie już nie możesz jeździć na PL tablicach? Samochód bardzo ładny. S-line i bardzo zadbany. :good:

Informacja z DVLA na mojej przedniej szybie, że mam 30 dni na wywiezienie auta z UK lub przerejestrowanie go jesli sie nie podporządkuje to auto zostanie odcholowane na parking policyjny :kox:

Tak więc w sobote przeglądanie internetu a od poniedziałku jestem szczęśliwym posiadaczem tej bestii :)

Opublikowano

Nie opłacało Ci się bardziej przerejestrować na UK?

Opublikowano
  • Autor

Za duzo biegania i kombinowania z przerejestrowaniem a i tak miałem zmienic samochód bo potrzebuje avanta a że trafiła sie taka sztuka to nie narzekam. najbardziej zadowolony jestm z Quattro :decayed:

a tutaj kupiłem, zadzwoniłem do ubezpieczalni i po kłopocie a inne auto zawsze cieszy nawet jak jest to ten sam model co poprzednie :)

Tylko ubezpieczenie mnie załamało :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ile placisz za samo OC? ja w Dk bez AC 4,5 tys zl za rok plus podatek drogowy 2,5 tys zl rocznie :angry:

Opublikowano
  • Autor

ile placisz za samo OC? ja w Dk bez AC 4,5 tys zl za rok plus podatek drogowy 2,5 tys zl rocznie :angry:

A to przepraszam :) ja za wszystko czyli OC + AC + Asistans + samochód zastępczy na czas naprawy itp 5400zł no i podatek drogowy 900zł rocznie

Opublikowano

O kurde to Niemcy są tani jednak, ja place 800€ za ubezpieczenie i 300 podatku.

Opublikowano

Ja 1900 za ubezpieczenie i 600 podatku :( No ale co zrobisz :P

A co do auta, to super, no i :quattro::good:

Opublikowano
  • Autor

Ja 1900 za ubezpieczenie i 600 podatku :( No ale co zrobisz :P

A co do auta, to super, no i :quattro::good:

Co??? 600 euro Road Tax-u?? :shocked: Masakra Przeprowadź się do UK :decayed:

Moi znajomi płacą po 125 funtów na rok za 2.0 TDI ja mam 212 rocznie, wydocznie więcej CO2 produkuje moja furmanka ale to dziwne dla mnie skoro mam 1,9 TDI a on BMW3, 2.0 TDI z 2001 roku.

Co do Quattro to robi robote, jak byłem robic zdjęcia w porcie to zaświrowałem na szuterku :cool1: Banan z twarzy jeszcze mi nie zszedł :naughty:

Opublikowano

Widocznie u nas jest po prostu drożej no ale co zrobisz :/ Tutaj za auta do 2008r płaci się za pojemność, dopiero po 2008 za spaliny

Opublikowano
  • Autor

Co kraj to obyczaj a myślałem, że Irlandia i UK ma podobne zasady ubezpieczania aut i płatności za drogi.