Opublikowano 14 Maja 201115 l Bardzo ładne autko :good: Ale miałeś okazję kupić ładniejsze ale wiem, że to nie od Ciebie zależało gratki :good: W PL seryjnych autek z takim wypasem jest bardzo mało
Opublikowano 14 Maja 201115 l Autor Bardzo ładne autko :good: Ale miałeś okazję kupić ładniejsze ale wiem, że to nie od Ciebie zależało gratki :good: W PL seryjnych autek z takim wypasem jest bardzo mało Siema Filip No widzisz wyszło jak wyszło, jeszcze raz Sorry kolego ale życie weryfikuje plany i nic na to nie poradzimy, ale nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie i przynajmniej będę mógł więcej siana utopić w budowę domu.
Opublikowano 15 Maja 201115 l Co??? 600 euro Road Tax-u?? W Holandii za samochód klasy B6, benzynę ok €700 podatku, natomiast za takiego samego diesla z quattro ok €1600 rocznie. Tutaj praktycznie same benzyny jeżdżą. Podatek jest od wagi samochodu i rodzaju paliwa na którym jeździ. Jak się jeździ ok 20-30tys rocznie to kompletnie się nie opłaca mieć diesla. Znajomy za SUV'a z dieslem płaci €2400 rocznie. Ale trzeba im przyznać, że drogi mają lepsze nawet niż w DE. Swoje auto na PL blachach już sprzedałeś?
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autko piękne,a jak wsadzisz alu-dekory do środka to juz pełny orgazm.A co do opłat to ja za full czyli OC,AC,Assistanc z max. znizka płace 2480 i jak wezmie sie poprawkę na polskie zarobki, to okazuje się, że przyslowie "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" nie bardzo jest "madrością narodu" :>.
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Swoje auto na PL blachach już sprzedałeś? Nie jeszcze stoi w UK za 2 tyg bedę nim wracał do PL
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Dzięki jedrekx też mi sie podoba [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 16:01_________________________________________________ Ładna jest . Szkoda tylko że nie ma ori xenonu Tutaj znaleźć auto na ori xenonie to masakra, często widuje A4 B8, A6 C6 czy właśnie A4 B6 i B7 w pełnym s-line a lampy mają zwykłe Możliwe, że przy zakupie xeny mogą być BARDZO drogie, to dla mnie jedyne sensowne wytłumaczenie bo nie wierzę, że każdy w UK jest przeciwnikiem xenonów
Opublikowano 15 Maja 201115 l to co ty masz za wtyki w Gsie?? bo ja mam 1,8 ubezpieczone na 28000zl full pakiet(serwis,gwarancja zachowania znizek przy szkodzie,szyby) i zona ma dodatkowo 50% znizki jako pracownik firmy ubezpieczeniowej i place 1350zl
Opublikowano 15 Maja 201115 l nie wiem, ubezpieczam u znajomego agenta w Compensie i z roku na rok place coraz mniej... zaczynalem od 3700
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Tylko z drugiej strony patrząc to 1200 funtów czyli te 5400zł to praktycznie niecały miesiąc pracy a w PL żeby ubezpieczyc auto to średnio trzeba zapłacić około 3000 tys jak nie więcej a tyle zarobić w PL miesięcznie to rzadko się zdarza tzn. gdybym tyle zarabiał to bym do UK nie wyjechał
Opublikowano 15 Maja 201115 l no pewnie, że tak :gwizdanie: w UK może i pewne rzeczy są droższe, ale takie rzeczy np. jak paliwo inaczej się liczy, bo za niższą dniówkę masz prawie pełen bak paliwa, a w PL za niższą dniówkę mozesz sobie kupić kilka litrów paliwa, do tego tam auta są tańsze niż w PL
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Dokładnie filip Przykładowo tutaj dobre auto np B7 2007 rok można kupic za 10 tys funtów a zarabiasz średnio 1100 - 1500 funtów W PL za B7 trzeba dac jakieś 65 tys złoty i zarabiasz też średnio 1100 - 1500 Kalkulacja jest łatwa, ile tu sie pracuje na auto a ile w PL a do tego tutaj są auta tańsze Z paliwem jest to samo za jeden dzień pracy zatankujesz auto do pełna a w PL za dnówke zatankujesz tyle, żeby kolejnego dnia dojechać znów do pracy Kiedy to się zmieni??
Opublikowano 15 Maja 201115 l ale watek pieknie sie rozwija o ubezpieczeniach i cenach paliwa... :polew: Pawlo ...najwazniejsze ze jestes zadowolony i auto naprawde bardzo ladne!!
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Dokładnie 3 strony wątku z czego 2 o ubezpieczeniach Ale ważne, że autko się podoba Teraz jestem w poszukiwaniu 18 RS6 bo one najlepiej by pasowały do tego auta Jak już pisałem wcześniej mam okazje kupić szare oryginalne Avusy 18" z nowymi oponami za 500 funtów (stan jak nowe) ale jakoś ten wzór za mną nie przemawia Co proponujecie??
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Osobiście dla mnie RS6 albo RS4 jest o niebo ładniejsze tylko, że te Avusy mnie kuszą, one były już na tym aucie bo koła posiada koleś od którego kupiłem to auto 2250zł za oryginalne koła z nowymi oponami i dostawa pod dom to atrakcyjna cena ale... no właśnie jest ale, czy warto kupić koła które mi sie nie podobają?? Po ile te koła w PL chodzą?? może nimi zahandluje
Opublikowano 16 Maja 201115 l Kupuj te ktore Ci sie podobaja, jak wstawisz inne, to co rano bedziesz wstawal i myślal k...a na tamtych wyglądałby lepiej i pewnie po jakimś czasie kupisz te wlasciwe.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 09:30_________________________________________________a na avusach na pewno nie stracisz, takie pieniadze warte są same nowe opony.