Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Avant quattro, S-line, skóry, Remap, RS4 19" zderzak na 2 kominy. SPRZEDANY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To jest właśnie to :good: ori dokładka razem z naklejką

Ale cena nie jest rewelacyjna bo z przesyłka wyjdzie blisko 700zł a w ASO w PL kosztuje 780zł, ze znizkami wyrwę ją za jakieś 740zł tak więc czy jest sens?? raczej nie :no:

Ale dzięki Remik :wink4:

Opublikowano

Widziałem dziś pod Gdańskiem identyczne A4, GB blachy, srebrny avant w s-linie i myślałem że to Ty :decayed: Był na 17" s-line ale Ty też takie masz na fotach to myślałem, że na nasze PL drogi założyłeś :tongue4:. Wszedłem tu żeby zapytać ale widzę że kilka postów wcześniej napisałeś że będziesz w PL dopiero w kwietniu 2012 :> Także masz sobowtóra na wyspach :decayed:

Opublikowano

No tak Remik, zapomnieliśmy, że ty jesteś jedyny!! wooow!

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: dobre, ale nie o ty pisalem :gwizdanie:

znowu wstales lewa... :decayed:

Opublikowano

No tak Remik, zapomnieliśmy, że ty jesteś jedyny!! wooow!

:polew: :polew: :polew:Młody :good::notworthy:
Opublikowano
  • Autor

Spoko chłopaki :)

Widziałem dziś pod Gdańskiem identyczne A4, GB blachy, srebrny avant w s-linie i myślałem że to Ty :decayed: Był na 17" s-line ale Ty też takie masz na fotach to myślałem, że na nasze PL drogi założyłeś :tongue4:. Wszedłem tu żeby zapytać ale widzę że kilka postów wcześniej napisałeś że będziesz w PL dopiero w kwietniu 2012 :> Także masz sobowtóra na wyspach :decayed:

No tak w PL na pewno mnie nie było a mojego auta na 100% :naughty:

Do PL pojade dopiero w kwietniu jak juz pisałem i zaryzykuje i pojade na 19" mam nadzieję, że dojadę i zawiechy w PL nie zgubię :decayed:

Opublikowano

zaryzykuje i pojade na 19" mam nadzieję, że dojadę i zawiechy w PL nie zgubię :decayed:

jeśli Twoja V-Max nie przekroczy 40km/h to spokojnie dasz radę :lol1:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Od granicy do domu mam 180 km i znam juz większość dziur na tej trasie a do kwietnia może kilka dziur z tej trasy zniknie bo w końcu robią nam piękne drogi :)

...albo przybędzie dziur po zimie, to bardziej realne :decayed:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 14:00_________________________________________________

[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 16:40_________________________________________________Panowie mam pytanie, od pewnego czasu chodzi mi po głowie, żeby listwy drzwiowe pomalować na szaro tylko pytanie jakby to wyglądało :mysli:

Zapewne do tego musiałbym jeszcze przemalować felgi, żeby to wszystko miało ręce i nogi

Co o tym myślicie??

Opublikowano

nie to nie najlepszy pomysł, te listwy s-line wyglądają dobrze tylko pod kolor

Opublikowano

No niezle... ja w PL za AC OC NW place 1100 rocznie :decayed:

Ale po jakich drogach jezdzisz :polew: :polew: :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratulacje furki , mysle ze fele naprawde pasuja . Sam bede niedlugo takie same kupowal i dlatego mam pytanko .

Pisales ze do zalozenia nowych felg potrzebowales pierścieni centrujących . Czy moglbys cos wiecej o nich napisac ... jakie konkretnie kupiles itp ..

Czy do ubezpieczalni podawales ze zmieniles rozmiar kol ? :cool1:

Ps: Teraz dopiero patrze ze mieszkamy od siebie 40 mil :hi:

Opublikowano
  • Autor

Gratulacje furki , mysle ze fele naprawde pasuja . Sam bede niedlugo takie same kupowal i dlatego mam pytanko .

Pisales ze do zalozenia nowych felg potrzebowales pierścieni centrujących . Czy moglbys cos wiecej o nich napisac ... jakie konkretnie kupiles itp ..

Czy do ubezpieczalni podawales ze zmieniles rozmiar kol ? :cool1:

Ps: Teraz dopiero patrze ze mieszkamy od siebie 40 mil :hi:

Nic nie zgłaszałem do ubezpieczalni niech się walą na cyce :wink4:

Co do pierścieni centrujacych to podjechałem do najbliższego sklepu i tam chłopaki mi dobrali pierścienie takie jak potrzebowałem. Zapłaciłem 20 funtów i pojechałem sie cieszyć nowymi 19" :decayed:

No faktycznie mieszkamy blisko siebie, teraz jeszcze bliżej bo przeprowadziłem się do Bury St. Edmunds miesiac temu :)

Jak byś kiedyś potrzebował jakiejś pomocy to wal na PW

Opublikowano

Pawlo widze ze i Twojej furmance nic nie brakuje:) piekna jest:)

Opublikowano

no śliczna śliczna jest jednak s-line robi robote :)

jakie nastepne mody?? :)

Opublikowano
  • Autor

Teraz czeka autko na rozrząd który juz jest zakupiony, wszystkie rolki, napinacze sprzegło alt. i reszta tego bałaganu plus olej i komplet filtrów.

Zakupy u Dzik-a zrobione na blisko 1300zł więc jest dobrze.

Co do modów to będę malował felgi na kolor grafitowy, tak to ma wygladać:

371143246c82255fmed.jpg

teraz wygląda autko tak:

ffde1e31cc58030bmed.jpg

Możliwe, że przy pobycie w PL założę jeszcze dokładkę tylnego zderzaka z wylotami na tłumiki bo skoro juz są 2 tłumiki to szkoda, żeby były ukryte pod zderzakiem :)

I to by było tyle z modów bo trzeba zbierać na B8 :wink4:

Opublikowano

no graty tych felg też bym takie chciał :slina: ale mnie nie stać :decayed:

no co do zderzaka to jednak ładniejszy jest na dwa wydechy niz ten normalny :good:

Opublikowano
  • Autor

Dlatego chcę założyć zderzak z wylotami bo to dodaje uroku tyłowi samochodu :)

Opublikowano

no jeszcze przy srebrnym fajnie to widać bo u mnie na czarnym nie bardzo widać ten tylni s-line :)

Opublikowano
  • Autor

Przy kazdym kolorze s-line super wygląda :cool1: ale prawdą jest, że przy jasnych kolorach bardziej rzuca się to w oczy dzieki tej czarnej foli na dole zderzaka.

Ps. Ja zazdroszczę ci kiery od B7, super to wyglada.

Musze wymienic jeden tylny czujnik PDC jeszcze bo jest uszkodzony a niestety jak tył nie działa to automatycznie przód się tez nie załącza :kwasny:

Zderzaczek zakupiony :kox: :kox: :kox: 840zł boli ale jak już bedzie zderzak na miejscu to bedzie dobrze :)

Teraz tylko kupie 2 końcóweczki i będzie kox :cool1: