Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Avant quattro, S-line, skóry, Remap, RS4 19" zderzak na 2 kominy. SPRZEDANY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

poczekaj do lata powinna być lepsza cene a ja tu popytam :wink4:

dla mnie tez popytaj :decayed::kox:

:polew:

zimówki lepiej kupić w maju/czerwcu. tańsze ok 30% na oponeo. w styczniu kupowaliśmy letnie kapcie do Q7 275/45/20 Micheliny i opony z 2011 roku były tańsze od tych z 2012 o ok 100zł na sztuce :cool1:

Tak też myślałem, że latem będą tańsze zimówki bo teraz za dobrą 4 zimówki w 17" 1500zł może nie starczyć :chytry:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 21:39_________________________________________________

Panowie mam jeszcze czysto techniczne pytanie czy jak pomaluje grile w czerń to nie będzie to dziwnie wygladać jak reszta tzn. ramki szyb i relingi zostaną bez malowania?? :mysli:

Dodam, że lampy środki lamp bedą malowane też na szaro lub czarno więc może by to źle nie wyglądało.

Jakieś propozycje?? :)

Opublikowano

zeby nie wygladalo dziwnie to moim zdaniem musial bys miec tez wlasnie relingi i ramki szyb na czarno wtedy bedzie git i lampy tez czarne :good: musial bys sie po prostu pozbyc chromu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wycinanie tylnych szyb i wymiana chromu na czerń to mnie przerasta :) a poza tym żona mnie dzisiaj pytała kiedy zmienimy samochód :kox:

Więc znalazłem cos takiego http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201205447132991/sort/priceasc/usedcars/price-to/11000/maximum-age/up_to_4_years_old/body-type/estate/model/a4/make/audi/radius/1500/postcode/ip327pt/page/11?logcode=p i ja jak i ona sie napaliliśmy więc nie wiadomo czy czasami B8 nie wpadnie :decayed:

Czasami może byc szybka decyzja tak samo jak było z ta B6 która mam teraz, w czwartek stwiedzenie, że trzeba by zmienic auto a w poniedziałek juz jeździłem nową B6 :naughty:

Opublikowano

no b8 konkret :good: zmieniaj jak tylko kasa jest to sie nie zastanawiaj zawsze to młodsze autko bo na b7 to nie warto wskakiwac

Opublikowano
  • Autor

Na B7 nie chcę wskakiwać bo to praktycznie B6 :gwizdanie:

Teraz mam już drugie B6 bo wcześniej miałem sedana więc bezsensem byłoby kupno B7.

Żonie strasznie się podoba B8 mnie też :kox: ale wszystko trzeba przemyśleć bo kupno auta to nie problem ale budujemy też dom w PL i dziecko jest w drodze więc wszystko musi mieć ręce i nogi, auto nie jest priorytetem na ta chwilę ale myślę, że na lato B8 wpadnie jak wszystko pójdzie po mojej myśli :wink4:

Opublikowano

to wstrzymaj się z zakupem tamtych zimówek :wink4:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

to wstrzymaj się z zakupem tamtych zimówek :wink4:

17" zimówki zawsze można założyć do B8 ale fakt jest taki, że wstrzymuje sie ze wszystkim :)

Tzn. zderzak wymienię bo juz mam kupiony, cały rozrząd też wymienię bo też jest zakupiony ale mody typu malowanie 19" na szaro czy też malowanie środków lamp.

---------- Post dopisany 02-06-2012 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 17-02-2012 at 19:23 ----------

No i zawitał zderzaczek na 2 kominy :decayed:

Samochód wygląda od razu ciekawiej

96940190abea5b08med.jpg

f3111a8cf2653baemed.jpg

Do tego został wymieniony kompletny rozrząd ze wszystkimi filtrami i jak zawsze zalany olej Motul

Dodatkowo spolerowałem lampy, troszkę zabawy z tym było ale teraz lampy się pięknie błyszczą i nie ma zadnych odprysków :decayed:

Opublikowano

a jak tam sprawy z B8? będzie na lato? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zakup nowej fury jest w planie około września, października ale cały czas zastanawiam się czy nie zakupić A6 C6 3.0 TDI bo rodzinka za kilka tygodni mi sie powiększy :wink:

Zderzak wymieniłem bo i tak był juz kupiony więc przy pobycie w PL troszke sie pobawiłem i porobiłem co trzeba było. Może dzieki temu autko znajdzie nowego właściciela.

Opublikowano

Czy ja twojego aua nie widzialem czasem w Pawlowicach?

Opublikowano
Zakup nowej fury jest w planie około września, października ale cały czas zastanawiam się czy nie zakupić A6 C6 3.0 TDI bo rodzinka za kilka tygodni mi sie powiększy :wink:

Zderzak wymieniłem bo i tak był juz kupiony więc przy pobycie w PL troszke sie pobawiłem i porobiłem co trzeba było. Może dzieki temu autko znajdzie nowego właściciela.

no to tylko pogratulowac powiekszajacej sie rodzinki :thumbup1:

a modzik robi dobra robote gratuluje:wink:

Opublikowano
  • Autor

krystiam821 widziałeś je tam na 100% :wink: ale już jestem w UK

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

Dzięki za gratulacje :wink:

Co do modzika to nie mac mówić ale cieszy oko :decayed:

1cb1c90e996d09f0med.jpg

Opublikowano

Kolego ta osłona silnika po lewej stronie z czego ona pochodzi ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Kolego ta osłona silnika po lewej stronie z czego ona pochodzi ?

O jaka osłonę ci chodzi??

Opublikowano

juz wyjaśniliśmy :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe fotki na pierwszej stronie jakby kogoś to interesowało :decayed:

Jakiekolwiek opinie mile widziane :wink:

Opublikowano

do kalendarza którąś daj :good:

Opublikowano
  • Autor

Spoko, zaraz wybiorę jakąś i podeśle :decayed:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

Która lepsza?? Przód czy tył?? :eusathink:

Opublikowano

Ładna :slina:

Q i 2 kominy super sprawa.

Możesz powiedzieć ile ci wykopci więcej z Q ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

W porównaniu do poprzedniej B6 z tym samym silnikiem ale bez Q pali mi o 1,5 litra więcej ale poprzednia B6 nie miała tez chipa.

Ogólnie średnie spalanie to 8,5 l/100

Po mieście 9.2l jak popada bo z każdego ronda wychodze bokiem :decayed:

---------- Post dopisany 23-12-2012 at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2012 at 22:48 ----------

Jeśli ktoś z mieszkajacych w UK zainteresowany kupnem mojej A4 to proszę :decayed:

Audi A4 B6 1.9 TDI Quattro, S-line | eBay