Maniek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 skoro tasme masz ta sama to dlaczego nie mogles wcisnac kostki? wczesniej miales tasme podlaczona i pasowalo a teraz nie pasuje? sprawdz czy napewno dobrze ja wpinasz no i obowiazkowo zrob kodowanie i wtedy daj znac jakie bledy wyrzuca (o ile jeszcze beda jakies bledy). Ja robilem taka sama wymiane jak u Ciebie i wszystko dziala poprawnie z malym wyjatkiem (nie dziala klakson i co jakis czas wyrzuca kontrolke od ESP) - zdiagnozowalem ze moja tasma jest za slaba do nowego modulu (modul z Q na koncu). Tasma kupiona, czekam na dostawe. Jak dostane i poskladam to dam znac co wyszlo.
fayera Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 skoro tasme masz ta sama to dlaczego nie mogles wcisnac kostki? wczesniej miales tasme podlaczona i pasowalo a teraz nie pasuje? sprawdz czy napewno dobrze ja wpinasz no i obowiazkowo zrob kodowanie i wtedy daj znac jakie bledy wyrzuca (o ile jeszcze beda jakies bledy). Ja robilem taka sama wymiane jak u Ciebie i wszystko dziala poprawnie z malym wyjatkiem (nie dziala klakson i co jakis czas wyrzuca kontrolke od ESP) - zdiagnozowalem ze moja tasma jest za slaba do nowego modulu (modul z Q na koncu). Tasma kupiona, czekam na dostawe. Jak dostane i poskladam to dam znac co wyszlo. no właśnie sam się zastanawiałem nad tą kostką,ale w tym poprzednim też ciężko siedziała-zobaczymy.zaraz sprawdzę klakson bo zapomniałem,kodowanie dzisiaj o 15-ej
boberek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to czekamy na info bo ja juz naprawde zgłupiałem nie widze tego to nie moge pomóc
boseron Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 jezeli taśma jest ta sama to kostka nie potrzebna , ja zmieniałem taśme i musiałem kostke do air bagu przepiąć przy desce rozdzielczej i wszystko spasowało i jest ok. zastnawiam sie tylko bo mam jeszcze jedna taśme na 12 pinów od b6 ale do niej nie wchodzi ten kabelek od poduszki z kierownicy czy jest w aso jakas przejsciówka ( no bo skoro taśma ma 12 pin to powinna obsłużyc multifunkcje) pytam bo chce ja koledze odstapić do b7 ale ten kabelek nie wchodzi do tych pinów od poduchy ? tasma ma oznaczenie 8E0 953 541 E
fayera Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to czekamy na info bo ja juz naprawde zgłupiałem nie widze tego to nie moge pomóc jakoś poszło,komp działa,z tempo nie zdążyliśmy bo zimno i ciemno już było.były małe problemy z chamulcami ale w końcu zgasły.problem z kodem 40168.
GRazny Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to czekamy na info bo ja juz naprawde zgłupiałem nie widze tego to nie moge pomóc jakoś poszło,komp działa,z tempo nie zdążyliśmy bo zimno i ciemno już było.były małe problemy z chamulcami ale w końcu zgasły.problem z kodem 40168. no z takim nick'iem to musiało pójść... przepraszam za OT
boberek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to czekamy na info bo ja juz naprawde zgłupiałem nie widze tego to nie moge pomóc jakoś poszło,komp działa,z tempo nie zdążyliśmy bo zimno i ciemno już było.były małe problemy z hamulcami ale w końcu zgasły.problem z kodem 40168. jaki problem ?? z tym kodem ?? nie rozumiem ale jak sie udało to fajnie jednak sie da jak sie chce
silver_leon Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pokaz co masz na oku to ci powiem http://www.allegro.pl/item568568924_kolumna_kierownicza_audi_a4_2006r.html To miałem na oku . Jak się uda jutro powinna być paczka.
fayera Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 no z takim nick'iem to musiało pójść... przepraszam za OT fayerą w lewo i poszło :polew: http://www.allegro.pl/item568568924_kolumna_kierownicza_audi_a4_2006r.html To miałem na oku . Jak się uda jutro powinna być paczka. no to ładnie trafiłeś dzisiaj jeszcze tempo zakodowaliśmy i wsio.śmiga,że hey. :>
silver_leon Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item568568924_kolumna_kierownicza_audi_a4_2006r.html To miałem na oku . Jak się uda jutro powinna być paczka. no to ładnie trafiłeś dzisiaj jeszcze tempo zakodowaliśmy i wsio.śmiga,że hey. :> Widze ,że w zakonczonej aukcji zmienił gośc opis i ceny .... fajnie by było gdybym za tyle kupił całośc ... mniam mniam
fayera Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item568568924_kolumna_kierownicza_audi_a4_2006r.html To miałem na oku . Jak się uda jutro powinna być paczka. no to ładnie trafiłeś dzisiaj jeszcze tempo zakodowaliśmy i wsio.śmiga,że hey. :> Widze ,że w zakonczonej aukcji zmienił gośc opis i ceny .... fajnie by było gdybym za tyle kupił całośc ... mniam mniam no szkoda
letallec Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobra cena za calosc http://www.allegro.pl/item582414046_a4_03_r_avant_przelacznik_zespolony_pod_kierown.html
Bieniek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 No to kupione [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 17:00_________________________________________________Teraz wystarczy przełożyc manetke od pelnego fisa,bo mam taka u siebie.Dokupic obudowe z miejscem na tempomat i zakodowac i bedzie smigac??[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 17:04_________________________________________________Moze mi ktos podac nr obudowy pod tempomat kolor czarny?I jaka jest orientacyjna cena w aso?
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 obudowa dół w ASO pod tempomat około 150zł
Bieniek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Drogi inetres w ASO.Chyba poszukam na allegro
fayera Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobra cena za calosc http://www.allegro.pl/item582414046_a4_03_r_avant_przelacznik_zespolony_pod_kierown.html cena jak najbardziej :good:tyle,że bez fis-a
boberek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 no git do tego zeby załozyć tempomat szkoda ze fisa nie ma ale ogólnie cena OK
Bieniek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Kupilem go.BRak Fisa mi nie przeszkadza,bo mam od swojego.Dobrze rozumuje, ze podejdzie wszystko bez problemow?
fayera Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 No to kupione [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 17:00_________________________________________________Teraz wystarczy przełożyc manetke od pelnego fisa,bo mam taka u siebie.Dokupic obudowe z miejscem na tempomat i zakodowac i bedzie smigac??[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 17:04_________________________________________________Moze mi ktos podac nr obudowy pod tempomat kolor czarny?I jaka jest orientacyjna cena w aso? na alle to tylko fartem znajdziesz czarną obudowę pod tempo.ja szukałem ze trzy m-ce i nic,w końcu wziąłem się za swoją i wyciąłem otwór pod tempo-ładnie wyszło.jak nie znajdziesz to spróbuj sam,nie takie trudne.[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 19:22_________________________________________________ Kupilem go.BRak Fisa mi nie przeszkadza,bo mam od swojego.Dobrze rozumuje, ze podejdzie wszystko bez problemow? jak najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi