m1rek_clubtt Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów Od jakiegoś czasu próbuje znaleźć na forum dokładny opis jak wymienić rozrząd w A4 B5. Najlepiej taki ze zdjęciami. Potrzebowałbym schematy itd. Jeśli podobny temat był już na forum to bardzo przepraszam. Jedyne co znalazłem to tylko spis części. Proszę was o pomoc.
kris_lpgcars Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Poszukaj na YouTube znajdziesz nawet filmik
Duch^ Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Lepiej się za to nie zabieraj bo łatwo skopać silnik albo coś połamać, poprzerywać..
cowboy1 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=43977[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 16:58_________________________________________________Jak jestes kumaty to powinienes dac rade,
c3gla Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Pamiętaj żeby nie ruszać wału i wałka po zdjęciu paska, porób znaki pomocnicze zablokuj pompę wtryskową, dobrze napnij pasek między pompą a wałem. W autodacie i "Sam naprawiam" znajdziesz wskazówki a nawet dość dokładną instrukcję. Jeżeli nie jesteś pewny siebie to albo weź kogoś z doświadczeniem do pomocy. Tak jak napisał Duch^ łatwo można bałaganu sobie narobić. Jak się za to zabierzesz to życzę powodzenia. PS Co do instrukcji z forum passata do zablokowania wałka rozrządu zamiast tego liniału można użyć suwmiarki lub płaskiego klucza, ja sam blokowałem kluczem.
m1rek_clubtt Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 Dzięki wielkie za wszelkie informacje A wie może ktoś z was skąd pobrać działającą autodatę ?
Rekomendowane odpowiedzi