Maxxx Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Może wiecie gdzie kupić końcówki wydechu podobne do tych z S4 B5 ??? Pozdrawiam
EndriuGiz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 allegro ebay poszukaj wszedzie jest tego pelno na pewno cos znajdziesz
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zobacz na RPM Motorsport i tam masz wydechy ( MagnaFlow) .. ja tam znalazłem cos w podobie
Misior Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Mozna latwo zrobic. Ja sam takie zrobilem tylko wiekszej srednicy Zdjecie troche niedokladnie to pokazuje ale bylo robione w innym celu: koncówki nowe jeszcze sie nie okopciły w środku :>
Rafaell Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Duży wybór jest tu http://www.ulter.com.pl/index.php?show=konc&typ=2 może znajdziesz coś podobnego.
michal.z Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Podepne sie pod temat:) Jak to jest z montowaniem końcówek do dieslowskich dwururek? Kupić dwie pojedyncze czy jak? Jedyne podwójne końcówki jakie do tej pory widziałem to takie z rozgałęzieniem, czyli z tłumika wychodzi jedna rurka i rozdziela sie na dwie.
Reggi Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 To jest dośc ciekawy wzór :th: Niestety cena jest dość wysoka [br]Dopisany: Styczeń 19, 2008, 10:31:52 _________________________________________________ Podepne sie pod temat:) Jak to jest z montowaniem końcówek do dieslowskich dwururek? Kupić dwie pojedyncze czy jak? Jedyne podwójne końcówki jakie do tej pory widziałem to takie z rozgałęzieniem, czyli z tłumika wychodzi jedna rurka i rozdziela sie na dwie. Chodzi Ci o rozgałęzienie wydechu ? W AFN cieżko bedzie to zrobić , żeby był wydech po drugiej stronie . http://moto.allegro.pl/item293805416_tlumik_sportowy_km_model_dp90_duet_opaska_gratis.html - to jest juz jjakieś rozwiązanie , ale czy wejdzie .. to nie wiem .. Ale wygląd taki sobie .
michal.z Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Chodzi mi o zwykłe końcówki do zwykłego wydechu z dwóch rurek obok siebie po jednej stronie auta, tak jak w każdym tdi Na stronie np. Ultera albo też na allegro są albo pojedyncze końcówki, albo podwójne, tyle że z mocowaniem do jednej rury, a jak wiemy w naszych dieslach bezpośrednio z tłumika wychodzą dwie zakrzywione rurki i teraz nie wiem czy jak kupie 2 takie same pojedyncze końcówki i zamontuje je obok siebie to bedzie to pasować i czy sie wogóle zmieści Wiem że to troche zamotane ale mam nadzieje że rozumiecie Wymiana całego tłumika z końcówkami nie wchodzi w gre, nie chciałbym mieć ani ciszej ani głośniej, seria mi odpowiada
Fishbone Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 a jak wiemy w naszych dieslach bezpośrednio z tłumika wychodzą dwie zakrzywione rurki Jak się schylisz przy tłumiku to zauważysz że z tłumika wychodzi tylko jedna rura która w połowie rozdziela się na dwie końcówki
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 no właśnie dlatego kup na allegro, dwie fajki... gdzies widzialem na allegro, chyba po 45 za sztuke, ale ja ostatnio spolerowałem moje i chociaz na koncach spaliny wżarły mi sie juz w rurki i troche to kijowo wyglada... musze kupic kamien do dremela i je lekka oszlifowac... ale poki co z daleka wyglada
Rekomendowane odpowiedzi