archie20 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Witam Nie wiem w jakim dziale umieścić ten temat, więc wrzucam go tutaj. Ostatnio po włączeniu BT w fonie znalazł Audi,ale kody otwarcia 1234 i 0000 nie działają. Chciałbym zapytać czy wiecie w jaki sposób połączyć telefon (HTC HD2) z zestawem w aucie. Mam radio concert i uchwyt pod telefon obok radia. Czy można to wogóle połączyć, czy wymagane są dodatkowe urządzenia lub instalacje? Czy i jak to skonfigurować? Z góry dziękuję za pomoc
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Sprawdź czy inny telefon się połączy używając kodu 1234, drugą możliwością jest podłączenie vaga i próba połączenia z modułem 77 właśnie to jest moduł BT. Jeżeli nie połączył się z telefonem a wykrył go vag to może być coś nie tak z anteną.
steve69 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ostatnio po włączeniu BT w fonie znalazł Audi,ale kody otwarcia 1234 i 0000 nie działają... Jeśli masz dostęp do VAG-a, to wchodząc w: 77-Telephone -> Adaptation-10 -> Channel 135 -> Read sprawdzisz jaki kod masz ustawiony. -- Pozdrawiam. Sławek
dexem Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Mi też na początku nie chciał wykryć telefonu miałem tylko przekrecona stacyjke po włączeniu silnika wykryła komórka nadajnik w samochodzie ale pod warunkiem że na w wyświetlaczu w radiu wyświetlała się inf że nie podłączono telefonu( jest taka opcja w menu radia związana z telefonem) teraz działa bez problemowo
Rekomendowane odpowiedzi