Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B7 BLB] Bluetooth A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, w swoim autku mam zamontowany fabryczny zestaw głośnomówiący do Nokii 6210/6310/6310 i marki cullmann dedykowany do Audi.

Z racji iz mam inny model telefonu spróbowałem połaczyc sie prze bluetootha i moja nokia widzi zestaw glosnomowiacy z Audi - pokazuje sie on pod oznaczeniem Audi UHV5510. Niestety nie moge sie z nią połączyć poniewaz wymagany jest jeszcze kod zabezpieczający - tak zwany kod otwarcia. Czy ktoś z Was ma pomysł jak obejść ten kod lub jaki ewentualnie jest nadawany kod fabryczny?

Z góry dzieki , pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

1234

Opublikowano

lub 0000

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

To ja się podepnę pod temat żeby nie zaśmiecać nowym - A4 B7 BRB z 2006 . Radio Audi Concert z CD - Wbudowany (chyba fabrycznie) Bluetooth nokii jest i działa bo telefon znajduje go i podpina się pod głosnik centralny lecz podczas rozmowy rozmówca mnie nie słyszy. Możliwe jest aby brakowalo mikrofonu przy fabrycznym bluetooth ? bo wygląda na to że jest to fabryczny zestaw, nigdzie nie ma żadnych pokręteł ani dodatkowych kabelków w schowkach. Gdzie audi fabrycznie umieszcza mikrofony ?

Opublikowano

W lampce przy podsufitce. [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 15:19_________________________________________________

Gdzie audi fabrycznie umieszcza mikrofony ?

[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 15:19_________________________________________________Tu masz pokazane jak to wygląda

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32362.0